Cipule atstāj Ogres domes deputātes amatu (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule piedalās preses konferencē, kurā informē par aktualitātēm saistībā ar COVID-19 izplatību Latvijā.
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule piedalās preses konferencē, kurā informē par aktualitātēm saistībā ar COVID-19 izplatību Latvijā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule (JV) lēmusi nolikt Ogres novada domes deputātes mandātu, jo Covid-19 pandēmijas apstākļos darbu pašvaldībā nespēj apvienot ar NMPD vadīšanu, vēstīja raidījums "TV3 ziņas".

Par savu lēmumu Cipule piektdien informējusi Ogres novada domes priekšsēdētāju Egilu Helmani (NA). Viņa uzskata, ka Ogres novada iedzīvotāji ir pelnījuši deputātus, kuri domē strādā kārtīgi un ar pilnu atdevi, taču līdz ar paaugstinātas gatavības izsludināšanu NMPD vadītāja vairs nevarēšot plānot savu darba laiku un pilnvērtīgi nodoties deputātes pienākumiem.

Saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komisijas datiem, Cipule šovasar notikušajās pašvaldību vēlēšanās Ogres novada domē tika ievēlēta no "Jaunās vienotības" saraksta. Kopā ar viņu no šī saraksta domē iekļuva vēl viens deputāts. Tagad nākamais kandidāts uz darbu Ogres domē sarakstā aiz Cipules ir uzņēmējs, vīndaris Linards Liberts.

Kā ziņots, Covid-19 pandēmijas radīto seku dēļ Veselības ministrijas (VM) Veselības operatīvās medicīniskās komisijas sēdē piektdien nolemts izsludināt paaugstinātu gatavību veselības aprūpē, informē Veselības ministrijā. Arī NMPD paaugstinājis savu gatavības režīmu.

Pēc VM paustā, paaugstināts gatavības stāvoklis nozīmē, ka nozarē pieejamie personāla, materiāltehniskie vai citi iesaistāmie resursi ir nepietiekami, lai, turpinot slimnīcu darbu ikdienas režīmā, nodrošinātu visu nepieciešamo reaģēšanas pasākumu veikšanu.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu