Jaunieši ar BMW izraisa avāriju un strāvas padeves pārrāvumu Salaspils apkaimē (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Autoavārija - BMW ietriecies elektrības stabā
Autoavārija - BMW ietriecies elektrības stabā Foto: Agris Blūmfelds, Degpunktā

Piektdienas rītā īsi pēc plkst. 8.00 daļa Salaspils apkārtnes iedzīvotāju savās mājās palika bez elektrības un diez vai varēja iedomāties, ka strāvas pārravums saistīts ar kāda BMW avāriju. Automašīnas trieciens pa stabu ne vien sarāva vadus, bet arī radīja sekas, kas atsaucās uz satiksmes kustību. Saulrietu ielu nācās slēgt, ziņo TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Laimīgs gadījums, ka mašīnā esošie divi puiši necieta no strāvas trieciena – tika bojāta 20 kilovoltu elektrolīnija, ziņo ”Sadales tīkls”. Dzirksteļojošais vads varēja arī piezemēties uz automašīnas.

Satiksme atjaunota tikai pēc tam, kad atslēgta strāva bojātajā posmā. Gados jaunais šoferis, kurš notikušo nevēlējās komentēt, saņems sodu par avārijas izraisīšanu un sasistais auto būs jāremontē no savas kabatas. Trešās personas zaudējumus apmaksās Obligātā civiltiesiskā apdrošināšana.

Autoavārija - BMW ietriecies elektrības stabā
Autoavārija - BMW ietriecies elektrības stabā Foto: Agris Blūmfelds, Degpunktā

”Cietušo negadījumā nav. Šoferis pie stūres sēdies skaidrā un ar vadītāja tiesībām. Iespējamais negadījuma iemesls – automašīna saslīdēja uz slapjā ceļa seguma,” teikts Valsts policijas sniegtajā komentārā par notikušo.

Jāpiebilst, ka pēc Sadales tīkla aplēsēm šorīt bez elektrības Salaspils apkārtnē palika 2800 uzņēmuma klientu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu