Svētdien avārijās cietuši 10 cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši desmit cilvēki, to skaitā divi gājēji un viens velosipēdists.

Negadījumos Rīgas reģionā cietuši četri cilvēki, tostarp viens velosipēdists un viens gājējs, Vidzemē un Zemgalē avārijās traumas guvuši pa diviem cilvēkiem, bet Kurzemē un Latgalē - pa vienam. Latgalē cietušais bijis gājējs.

Diennakts laikā valstī kopumā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 38 Rīgas reģionā, 11 Zemgalē, septiņi Kurzemē, pieci Vidzemē un četri Latgalē, liecina policijas apkopotā statistika.

Diennakts laikā policisti pieķēruši 22 dzērājšoferus un vienu narkotikas lietojušu autovadītāju

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 22 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā pieķerti desmit dzērājšoferi un viens narkotiskās vielas lietojušais autovadītājs, bet pārējos reģionos - Kurzemē, Latgalē, Vidzemē un Zemgalē katrā pieķerts pa trijiem autovadītājiem alkohola reibumā.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 205 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet sešus par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 489 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 65 satiksmes negadījumi, tajos cietuši desmit cilvēki, bojā gājušo nav, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu