"Cik daudz kretīnisma ir mūsu attiecībās!" Sedokova atklāj, ka vairākas reizes pašķīrusies no Timmas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijā populārā dziedātāja Anna Sedokova, kura pērnā gada septembrī apprecējās ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, atklāj, ka abu attiecības nemaz nav tik rožainas, kā citiem varētu šķist. 

Sedokova vietnē "Instagram" dalījusies pārdomās par partnerattiecībām, atklājot arī ļoti privātas detaļas par savu un Timmas savienību.

Viņa raksta: "Laime mīl skaļumu. Es nezinu ideālas ģimenes. Nesen Oksana Samoilova [krievu uzņēmēja - red.] sacīja, ka viņas vecāki nekad nestrīdējās. Es nezinu, kā viņi to paveica.

Ja vien jūs zinātu, cik daudz kretīnisma ir mūsu attiecībās.

Jā, mēs nepublicējam to, kā mēs lamājamies. Jā, mēs nepublicējam to, kā viņš pamet mani. Vai kā es viņu. Lai arī gandrīz gadu mēs turamies kopā, nesen viņš aizgāja gulēt uz citu istabu. Tāpēc, ka es esmu idiote. Jo cilvēkam, kurš iepriekš bijis salauzts, ir grūti izveidot normālas attiecības, kurās visi ir tik mīļi. Kur viss ir gludi."

Viņa atminas kādu epizodi, kur attiecībām varēja tikt likts punkts. "Es atceros vienu reizi, kad piedzērusies izskrēju no kluba viņa baltajās zeķēs. Es atrados nepazīstamā pilsētā un pavisam noteikti biju pieņēmusi lēmumu pamest viņu. Viņš mani apturēja pie mājas vārtiem. Nākamajā dienā es neko neatcerējos. Vien ieraudzīju to, kā netīrās zeķes bija kārtīgi noliktas. Viņš ievilka mani dušā un atgrieza ūdeni. Atceros, cik biju dusmīga un viņš mani nelaida vaļā. 

Es klusībā pateicos viņam katru dienu par to, ka viņš mani toreiz atkal nepalaida."

"Ak dievs. Cik daudz makaronu galvā ir meitenei, kura jau dzemdējusi trīs bērnus. Zāģu skaidas. Es agrāk mēdzu rakstīt dziesmas tikai tad, kad man sāpēja. Un neesmu to darījusi jau divus gadus. Tikai tāpēc, ka vairs nesāp tik ļoti. Es esmu iemācījusies dzīvot priecīgi. Un tas ir sasodīti sarežģīti," pārdomās dalās Sedokova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu