Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 6. oktobrim.

AUNS

Kavēsies sarunas, pārrunas, darīšanas, bet domas un emocijas mainīsies. Nepieņem lēmumus mirkļa iespaidā. Ir tas burvīgais sakāmvārds, ka „nevajag strēbt karstu”.

VĒRSIS

Daudz un atbildīgi pienākumi, taču arī jaunas iespējas izvirzīties. Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Mērķē augstāk un tālāk, jo šobrīd veiksme ir ar tevi.

DVĪŅI

Svarīga attiecību tēma. Strādāt diez ko negribēsies, bet vairāk sazvanīties vai pačatot ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Ja internetā – tad uzmanīgi un apdomīgi.

VĒZIS

Paļaujies pats uz sevi – ko zini, vari, proti. Citu solījumi var izrādīties tukša salmu kulšana. Laba diena juridisko un īpašuma jautājumu kārtošanai.

LAUVA

Nedēļa vēl tikai pusē, taču garastāvoklis tāds vējains. Tik cik nepieciešams – padarīsi, bet brīvbrīžos pētīsi ekskursiju firmu piedāvājumus vai brīvdienu izbraucienu maršrutus.

JAUNAVA

Ļoti svarīga finanšu tēma. Jāsakārto rēķini, jāsaraksta ienākumi un izdevumi, taču ir vērts arī apdomāt, kā nākotnē nopelnīt vairāk. Varbūt jāieskatās, kas labs darba sludinājumu portālos.

SVARI

Iespējas atrast jaunus ienākumu avotus. Kādam karjeras piedāvājums, kādam papildus darbs. Tikai nekautrējies apspriest atalgojuma un peļņas iespējas un perspektīvas.

SKORPIONS

Piemērota diena, lai sakārtotu juridiskus jautājumus, kas saistās ar īpašumu, zemes vai mantojuma lietām. Pievakarē romantiskas noskaņas un vēlme pēc iespējas ātrāk satikt mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS

Sabiedriski aktīva diena. Dzīve apkārt burtiski mutuļos, un tu atradīsies notikumu epicentrā. Vajag kaut ko sarunāt? Noorganizēt? Lūdzu! Daudz pozitīvas enerģijas.

MEŽĀZIS

Darbā liela slodze, tāpēc vismaz pusdienas pārtraukumā atrodi brīdi mierīgai atpūtai. Vakarā par darba pienākumiem gan vairs nedomā, ģimene vai mīļotais cilvēks var sākt protestēt.

ŪDENSVĪRS

Sērfojot internetā, ir iespējas uzdurties kādai interesantai informācijai, kas raisa domas par peļņu un jaunu projektu. Atzīmē, lai nepiemirstas. Varbūt jau vistuvākajā nākotnē noderēs.

ZIVIS

Šodien izturies rūpīgi pret informāciju. Ziņas, baumas, tenkas pārbaudi – viss var izrādīties pavisam citādāk. Ja darbs ar datoru, tad svarīgos failus nodublē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu