Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 7. oktobrim.

AUNS

Esi uzmanīgs naudas lietās, jo kaut kas var sanākt ne tā. Ja plāno iegādāties kaut ko dārgu, tad rūpīgi izpēti cenu piedāvājumu. Labus rezultātus dos darbs komandā.

VĒRSIS

Svarīgi sadarboties, tādējādi radīsies jaunas domas un jauni plāni. Pastāv iespējas satikt domubiedrus, kam ir līdzīgs skatījums uz dzīvi un tādi paši mērķi. Nākotnē var izveidoties laba komanda.

DVĪŅI

Jaunas vēsmas darbā vai biznesā un interesantas sabiedriskās aktivitātes. Visas norunas jānoformē juridiski korekti un nedrīkst paļauties uz citu solījumiem.

VĒZIS

Ierastā lietu kārtība var tikt mazliet izjaukta. Tur grūti ko ietekmēt, ir jāmēģina piemēroties. Un vēl arī rūpīgi jāplāno laiks, lai var paspēt paveikt gan darba, gan mājas pienākumus.

LAUVA

Augstsirdīgais Lauva piedos kolēģiem vai darbiniekiem kļūdas. Mazliet pabubinās ūsās, bet izskaidroties nesāks. Ļoti labi apzināsies, ka miers baro, nemiers posta.

JAUNAVA

Mapīte padusē, kalkulators pie rokas vai arī datorā atvērta ekseļa tabula... kārtībai būs būt! Vajag sakārtot rēķinus, veikt maksājumus, saplānot ģimenes budžetu.

SVARI

Pirmajā vietā naudas lietas. Prātā nāks dažādas idejas kā papildināt maciņa saturu. Varbūt ir vērts pievērsties privātajam vai ģimenes biznesam. Apspriedies ar savējiem.

SKORPIONS

Skorpions ir stiprais un nesatricināmais... Taču krūtīs emocijas mutuļo. Nevajag turēt sevī, lai negrauž dvēseli. Ja kaut kas nav pa prātam darbā vai attiecībās, mierīgi pasaki.

STRĒLNIEKS

Vajag, lai dzīve virmo, lai ir interesanti, lai ir jauni izaicinājumi. Šodien vari dot piekrišanu dalībai intriģējošos projektos, kā arī izpētīt, kādi piedāvājumi un iespējas darba tirgū.

MEŽĀZIS

Laba diena sabiedriskām aktivitātēm, prezentācijām, sapulcēm, konferencēm. Ja plānota uzstāšanās, pratīsi sevi pasniegt pārliecinoši. Kaut kas risināms sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Būs skaidrs redzējums, kas jādara, uz ko jākoncentrējas un ko iespējams atlikt. Ar kārtīgu plānošanu šodien daudz paveiksi. Un varbūt pat ātrāk - pirms darba laika beigām - varēsi doties brīvsolī.

ZIVIS

Atkal jau kāds vēlas nočiept sirsnīgo un izpalīdzīgo Zivtiņu laiku. Mēģini tā korekti tikt vaļā no tiem, kas grib stundām izkratīt sirdi. Šodien tev pašam daudz savu darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu