Ar nomas automašīnu ietriecas ēkas durvīs, bloķējot iedzīvotājiem izeju (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pavisam neparasti jaunā nedēļa sākās Āpšu ielas 13. nama iedzīvotājiem Torņakalnā, jo viņu daudzdzīvokļu nama parādes durvīs bija ietriecies nomas auto, tās pilnībā nobloķējot.

Kā vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”, skaļš blīkšķis Āpšu ielā atskanējis pirmdien, 4. oktobrī, apmēram 20 minūtes pirms plkst. 9 no rīta.

Vietējais iedzīvotājs Dāvis raidījumam stāsta, ka palūkojies, kas noticis, un redzējis, ka nomas auto ietriecies mājā un “iznesis durvis”. Automašīnas vadītājs notikuma vietu jau bija pametis. 

Par laimi, incidentā cietušo nav, bojāti tikai dzelži, tai skaitā nama dzelzs durvis, kurām tagad nepieciešams remonts un iedzīvotājiem kādu laiku būs jālieto otra izeja.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tā kā “VW Golf” vadītājs no notikuma vietas bija aizgājis, radās pamats uzskatīt, ka vai nu viņam ir kas slēpjams, vai arī auto nomas pakalpojumi izmantoti ar svešas personas datiem. Tomēr izrādījās, ka klients jau bija sazinājies ar “Citybee” operatoriem.

Izrādījās, ka kliente, ar kuras profilu automašīna tika rezervēta, ir dzimusi 1992. gadā. Šis ir bijis sievietes pirmais brauciens, un pēc ceļu satiksmes negadījuma viņa pati vērsusies nomas kompānijas klientu apkalpošanas centrā, apgalvojot, ka neesot zinājusi par pienākumu sazināties ar policiju un to sagaidīt notikuma vietā.

Šobrīd attiecīgās nomas uzņēmuma klientes profils ir bloķēts, bet plašāk negadījuma apstākļus uzņēmuma pārstāvji komentēt nevar, jo ar izmeklēšanu nodarbojas policija.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu