Sieviete izjutīs spēcīgu orgasmu, izmantojot šīs seksa pozīcijas

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Sieviete reti sasniedz orgasmu viņai nepiemērotas pozas dēļ. Reti kurš pāris pēc gadiem spēj eksperimentēt, izmēģinot jaunas seksa pozas un paliekot uzticīgi savai ierastajai pozai. Runājot par orgasmiem, sievietes ir kā plosti, bet vīrieši - kā ātrlaivas. Saskaņā ar pētījumiem sievietēm ir svarīgāk, lai viņu mīļotais sasniegtu orgasmu, nekā pašām to izbaudīt. Tas nav mainījies gadu desmitiem, un domas par orgasmu joprojām dalās gan visā pasaulē, gan guļamistabā. 66% vīriešu sasniedz orgasmu gandrīz katru reizi, un tikai 43% sieviešu izjūt to pašu.

Kādas seksa pozas sievietēm ļauj sasniegt spēcīgu orgasmu?

Ja sievietei ir maksts un viņa dod priekšroku dzimumaktam ar locekļa ievadīšanu, droši vien zina, ka ir pietiekami grūti sasniegt orgasmu, kas liek kājām trīcēt. 75% sieviešu ir nepieciešama klitora stimulācija, taču lielākajā daļā pozu klitors tiek apiets. Terapeite Kristīne Vēbere (Christine Webber) sarakstījusi grāmatu "Get the Hapiness Habit" (Veidojiet laimes ieradumus), kas veltīta seksa pozām, lai sniegtu lielāku baudu mīļotajam. Lasot to, var daudz ko uzzināt!

1: Kaķa poza

Foto: Publicitātes foto

Šajā pozā sieviete guļ gultā, bet vīrietis atrodas viņai virsū. Ja svara starpība starp vīrieti un sievieti ir liela, sievietei ir vieglāk, ja vīrietis balstās uz rokām. Ja vīrietis atrodas piepaceltā stāvoklī, viņa dzimumloceklis neiekļūst sievietē līdz galam, un dzimumlocekļa sakne vairāk masē vulvu un klitoru.... tādējādi radot patīkamas sajūtas, kas novedīs līdz orgasmam. Pāru vibrators novedīs vīrieti līdz orgasmam un penetrācijas laikā stimulēs sievietes klitoru. Pozīcija "kaķis + pāru vibrators" neatstās nevienu sievieti bez spēcīga orgasma.

2: Poza – brīvs kā putns

Foto: Publicitātes foto

Vīrietis guļ uz muguras, bet sieviete sēž viņam virsū ar muguru pret vīrieti. Sievietes mugura atspiežas pret viņu. Šajā pozā vīrietis brīvi piekļūst sievietes klitoram un var veikt galvu reibinošu masāžu. Šis vibrators līdzinās, tā sauktajam, Šveices nazim ar maināmiem uzgaļiem. Wand vibratori ir labākie palīgi šādam nolūkam. Pievienojiet klitora masāžas uzgalīti Wand vibratoram. Garums būs pietiekams, lai novestu savu mīļoto līdz orgasmam.

3: Tapas poza

Foto: Publicitātes foto

Sieviete guļ uz vēdera. Vīrietis viņā iekļūst no mugurpuses. Tā kā sievietes gurni nav pacelti, kā tas ir suņa pozā, viņa gūst pavisam cita veida baudu. Vīrietis var viegli glāstīt klitoru ar roku un pacelt seksu jaunā līmenī. Daudzas sievietes sasniedz savu pirmo spēcīgo orgasmu ar savu mīļoto, nodarbojoties ar seksu šajā pozā.

4: Karotītes poza

Foto: Publicitātes foto

Vecā labā karotītes poza sievieti nekad nepievils. Daudzas sievietes penetrācijas laikā no sāniem sasniedz baudu, bet nesasniedz orgasmu. Tās, kurām mīļotais vienlaikus masē klitoru, gūst baudas virsotnes. Uzklājiet uz klitora stimulējošu eļļu, kas to padarīs vēl jutīgāku un pastiprinās orgasmu.

Nav pareizas vai nepareizas seksa pozas. Dažiem cilvēkiem patīk sportiskāks stils, citiem - tikai viena poza. Vīrietim liels izaicinājums ir izdarīt grūdienus ar gurniem un tajā pašā laikā masēt klitoru. Jāņem vērā, ka, masējot ar rokām, sievietei orgasma sasniegšanai nepieciešamas 20-40 minūtes. Ilgstoša mīlēšanās, kā mēs visi to zinām, tikai pastiprina orgasmu. Erotiskās izklaides industrija ir radījusi rīkus vīriešiem, lai viņi varētu sagādāt baudu sievietēm - klitora stimulatorus. Drosmīgi eksperimenti un aizmirstiet par garlaicību guļamistabā!

Nosūtīsim pasūtījumus diskrēti iepakotus visā Latvijas teritorijā

Vēlam galvu reibinošus orgasmus!

Tavs

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu