Vieta Jūrmalā, kur itin ātri var iekļūt avārijā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no iAuto video

Jebkurš jauns vai pārbūvēts ceļa posms var kļūt par izaicinājumu pat rūdītam autobraucējam. Par to tagad var pārliecināties satiksmes mezglā Dubultos, kur Dubultu prospekts krustojas ar Baznīcas ielu.

Kā redzams zemāk pievienotajā video, šajā vietā ir veiktas satiksmes organizācijas izmaiņas un iela, pa kuru līdz šim varēja braukt abos virzienos, tagad ir kļuvusi par vienvirziena ielu. Tikai daudzi autobraucēji vairāk seko pieradumam, nevis uzstādītajām pagaidu ceļa zīmēm, pārkāpj noteikumus un izraisa avārijas situācijas. 

Jāteic gan, ka būvobjekta iekārtošana šeit vēl turpinās un jau ir redzami uzlabojumi, ja salīdzina ar situāciju vien dienu iepriekš (6.oktobrī), kad ceļa zīmes ļāva nogriešanos uz vienvirziena ielu braukšanai pretēji kustības virzienam.

Ko no esošās situācijas var mācīties? Tikai to, ka, piedaloties satiksmē, acīm vienmēr jābūt vaļā un jābūt gataviem reaģēt un pielāgoties situācijai. Jo sevišķi tad, ja ierastajā braukšanas maršrutā notiek remontdarbi un ir iespējamas satiksmes organizācijas izmaiņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu