Foto ⟩ Pie savas zvaigznes Holivudas Slavas alejā ticis arī Daniels Kreigs

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Daniels Kreigs
Daniels Kreigs Foto: Chris Pizzello/AP

Pie savas zvaigznes Holivudas Slavas alejā beidzot ticis arī superaģenta Džeimsa Bonda galvenās lomas atveidotājs Daniels Kreigs (Daniel Craig).

"Nekad nebiju domājis, ka dzirdēšu pats sevi sacīdams, ka šis ir milzīgs gods atrasties šajā Holivudas alejā," teicis Kreigs. Viņam piešķirta zvaigzne ar 2704. numuru, un tā atrodas blakus cita slavena Bonda atveidotāja – Rodžera Mūra – zvaigznei.

Kreigs filmējies kopumā nu jau piecās filmās par Bondu - "Casino Royale" (2006) "Quantum of Solace" (2008), "Skyfall" (2012), "Spectre" (2015) un šogad "No Time To Die" ("Nav laika mirt").

Zināms, ka "No Time To Die" būs 53 gadus vecā Kreiga pēdējā Bonda filma. 

Foto: Pie savas zvaigznes Holivudas Slavas alejā ticis arī Daniels Kreigs.

Filmas pirmizrāde, kas vairākas reizes tikusi pārcelta, notika 28. septembrī, Londonas Karaliskajā Albertholā (angļu: Royal Albert Hall),

Uz sarkanā paklāja kāpa filmas producenti, režisors Kerijas Fukunaga, aktrise Lea Seidū (Lea Seydoux) un, protams, galvenās lomas atveidotājs Daniels Kreigs. Pirmizrādi apmeklēja arī karaliskās ģimenes pārstāvji.

Sākotnēji tika plānots, ka pēdējā Daniela Kreiga iemiesošanās aģenta "007" tēlā uz ekrāniem nonāks jau 2019. gada oktobrī, taču pirmizrāde tika atlikta līdz 2020. gada aprīlim, jo tika nomainīts filmas režisors, Denija Boila vietā stājoties Kerijam Fukunagam.

Pēc tam "No Time To Die" kļuva par pirmo filmu, kuras pirmizrāde tika atcelta koronavīrusa pandēmijas dēļ, pārceļot to uz 2020. gada novembri, bet vēlāk - uz 2021. gada martu.

Foto: "No Time To Die" sarkanais paklājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu