Saldus novadā triju automašīnu sadursmē bojā gājusi autovadītāja

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Avārija. Ilustratīvs foto
Avārija. Ilustratīvs foto Foto: Pixabay

Ceturtdien Saldus novadā triju automašīnu sadursmē bojā gājusi autovadītāja, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Ceturtdien ap plkst.8.30 VP tika saņemta informācija par to, ka Saldus novadā, Lutriņu pagastā, autoceļa Kuldīga-Saldus 90.kilometrā, notikusi sadursme starp automašīnām "Toyota", "BMW" un "Ford".

Šeršņova stāstīja, ka ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā bojā gāja automašīnas "Toyota" vadītāja. VP par notikušo sākts kriminālprocess un policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Ceturtdien valstī kopumā reģistrēti 117 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 17 cilvēki un viens gājis bojā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 465 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 192 - par ātruma pārsniegšanu, 16 - par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, un četri - par agresīvu braukšanu.

Ceturtdien seši cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pa trīs cietušajiem - Kurzemē un Zemgalē, četri - Vidzemē un viens- Latgalē. No cietušajiem pieci bija gājēji un pieci - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 16 autovadītājus: pa diviem - Zemgalē, Kurzemē un Latgalē, Rīgas reģionā - sešus, bet Vidzemē - četrus.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 192 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 45 autovadītāji, Zemgalē - 66, Vidzemē - 35, Kurzemē - 28, bet Latgalē - 18 autovadītāji. Četri autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu