LG izstrādājis sistēmu, kas palielina autovadītāju un pasažieru drošību jaunajos Mercedes-Benz C klases automobiļos

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) izstrādājis autovadītāja atbalsta sistēmas (Advanced Driver Assistance Systems jeb ADAS) kameras moduli, kas pieejams jaunajos 2021. gada Mercedes-Benz C klases automobiļos, kuru tirdzniecība jau sākta tirgos visā pasaulē. LG ADAS izmanto jaunākās autonozares tehnoloģijas un darbojas kopā ar Mercedes-Benz AG precizitātes inženieriju, lai palielinātu jaunās C klases automobiļu autovadītāju un pasažieru drošību.

ADAS sistēma atbalsta vairākas nozīmīgas uz drošību vērstas funkcijas, tostarp automātisko ārkārtas bremzēšanu (AEB), joslas šķērsošanas brīdinājuma asistentu Lane Departure Warning (LDW), joslas saglabāšanas asistentu Lane Keeping Assist (LKA), ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu (TSR), inteliģento priekšējo lukturu kontroli (IHC) un adaptīvo kruīza kontroli (ACC), lai panāktu ne tikai automobiļa pasažieru, bet arī citu satiksmes dalībnieku un gājēju drošību. Vairākas LG ADAS sistēmas atbalstītas funkcijas, tostarp AEB un LDW, vairākās valstīs līdz 2022. gadam jaunos automobiļos tiks noteiktas kā obligātas.

ADAS mākslīgais intelekts un padziļinātā mācīšanās kamerai nodrošina iespējas apkopot un apstrādāt dažādu ar satiksmi saistītu informāciju, lai palīdzētu autovadītājiem reālajā laikā reaģēt uz ceļa un satiksmes apstākļiem.

Foto: Publicitātes foto

Sistēma precīzi atpazīst apkārtējo vidi, nepārtraukti analizējot automobiļa pozīciju gan attiecībā pret kustīgiem, gan nekustīgiem objektiem, un automātiski lieto bremzes, ja sadursme ir neizbēgama. Dati no kameras arī ļauj sistēmai brīdināt autovadītājus, ja viņi nejauši iebrauc pretējā braukšanas joslā vai pārāk tuvu pietuvojas priekšā braucošajam transportlīdzeklim.

Starp uzņēmuma LG Vehicle Component Solutions Company, klientiem ir vairāki globāli automobiļu zīmoli, tostarp Mercedes-Benz, Ford un Cadillac. Tā kopuzņēmums LG Magna e-Powertrain ražo elektriskos motorus, invertorus, iebūvējamus lādētājus un elektroniskās piedziņas sistēmas elektroauto tirgum.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu