Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 11. oktobrim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Labi darbosies intuīcija. Ja pašam šķiet, ka vajag vai nevajag kaut ko darīt, tad uzticies sajūtām, bet nepaļaujies uz citu solījumiem. Jābūt apdomīgam naudas lietās.

VĒRSIS

Šodien iespējamas neprognozējamas situācijas, tehniskas problēmas ar datoru vai internetu un no paša neatkarīgas plānu maiņas. Galvenais – saglabāt mieru.

DVĪŅI

Sekmīgas sarunas un lietišķo kontaktu veidošana. Ja daži teic, ka pirmdiena grūta diena, tas šoreiz nav par tevi. Sekmīgi atrisināsi problēmas un būsi arī labs padomdevējs citiem.

VĒZIS

Domāsi par jauniem projektiem, būs biznesa ieceres vai idejas, ka uzlabot darba vidi. Nevajag kautrēties apspriest finanšu jautājumus. Varbūt kritīs lielā loze.

LAUVA

Darbā vai biznesā nemierīga diena: var izjukt norunas, nākt klāt neparedzēti pienākumi, tehniskas ķibeles var izjaukt plānus. Taču kolēģi vai darījumu partneri palīdzēs stabilizēt situācijas.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā atkal jau daudz pienākumu un priekšniecība gribēs, lai uzņemies vēl kaut kādus darbus. Tad gan nekautrējies runāt par papildus atalgojumu.

SVARI

Var rasties spriedzes situācijas ar kolēģiem, darījumu partneriem vai ģimenē. Ar būtisku lēmumu pieņemšanu nesteidzies. Kā vēsta sens sakāmvārds: ātri tikai blusas ķer.

SKORPIONS

Augsts enerģijas potenciāls, lieliski plāni. Tikai nevajag sadalīties sīkumos, bet pamazām domāt par stratēģiju jaunam izrāvienam. Un – neatstāj novārtā privāto dzīvi.

STRĒLNIEKS

Darba nedēļa sākas nemierīgi, bet tavs optimisms palīdzēs tikt galā ar visām situācijām. Zināsi padomu sev un citiem, pratīsi atrisināt arī tehniskas dabas problēmas.

MEŽĀZIS

Pirmdienā vajadzētu ar pilnu jaudu doties uz priekšu, bet noskaņojums tāds, ka jaunas virsotnes iekarot diez ko negribas... Sāc rosīties palēnām, pamazām – vēl visa nedēļa priekšā.

ŪDENSVĪRS

Gribētos vairāk brīvības – darīt to, pēc kā sirds ilgojas... Bet jaunā darba nedēļa ir sākusies un jāķeras vērsim pie ragiem. Šodien ir labas iespējas ielikt pamatus panākumiem nākotnē.

ZIVIS

Šodien rīkojies uzmanīgi ar tehniku vai tehnoloģiskām ierīcēm. Kaut kas var saplīst vai sākt darboties nekontrolējamā režīmā. Svarīgos failus nodublē. Un... var gadīties piemirst kādas interneta vietnes paroli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu