Nedēļas horoskops (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 11. līdz 17. oktobrim.

AUNS

Daudz pozitīvu emociju. Auns smaidīs, gribēs ar visiem pa labam - uzklausīt un rāmi diskutēt, nevis mesties ugunīgās cīņās par savu vienīgo taisnību un patiesību. Izdosies atrast kopīgu valodu ar kolēģiem vai darījumu partneriem un sadarbība vienota mērķa vārdā būs izdevusies. Diezgan daudz ko pateiks priekšā iekšējās sajūtas. Ja šķiet, ka vajag vai nevajag kaut ko darīt, tad paļaujies uz intuīciju. Jābūt apdomīgam naudas lietās. Jāskatās, lai viss tiek samaksāts un nepadodies veikalu atlaižu „rudens lapkritim”, kas izskatīsies ļoti vilinošs. Vēlāk, tas ko redzēsi bankas kontā, var nepatikt.

VĒRSIS

Neprognozējamas situācijas, tehniskas problēmas un no paša neatkarīgas plānu maiņas Vērsi var mazliet izsist no līdzsvara. Galvenais – mēģini saglabāt mieru un nesatraucies par tādiem dzīves sīkumiem kā pēkšņi pārtrūkusi attālinātā sanāksme vai kaut kur mākonī nozaudējies fails. Darbā palēnām, pamazām, bet parādīsi, uz ko esi spējīgs. Kādam iespējamas nopietnas pārdomas par sirdslietām un vēlme pēc dvēseles siltuma rudenīgos vakaros. Ja tev ir ģimene, tad strikti nospraud robežas, kur darbs, kur mājas dzīve. Brīvdienas noteikti pavadi kopā ar savējiem.

DVĪŅI

Kā tie cilvēki tevi atrod? Un kā tev pašam izdodas īstajā brīdī satikt vajadzīgos cilvēkus? Dvīņu komunikācijas talants un veiksme – labākie palīgi, lai arī ko tu darītu. Šonedēļ gan pārāk neuzticies solījumiem, jo planētas nerāda zaļo gaismu nopietniem

darījumiem un arī norunas var izjukt un plāni mainīties. Darbā vai biznesā plāno projektus, ko sākt nākamajā nedēļā, bet brīvajā laikā atpūties kopā ar draugiem. Prieks no kultūras pasākumu baudīšanas, arī pašam var rasties vēlme darīt kaut ko radošu.

VĒZIS

Ar lielu entuziasmu domāsi par jauniem projektiem, būs biznesa ieceres vai idejas, kā uzlabot darba vidi. Neko gan nesasteidz, jo šī nedēļa radikālām pārmaiņām nav piemērota. Mazliet jānogaida. Lielā vēlme darboties, protams, izpaudīsies arī mājas vidē. Kāds pēkšņi sajutīs sevī kulināra dotumus un sāks marinēt dārzeņus, vārīt lečo vai ievārījumus un saldēt zaļumus ziemai. Tā kā ekonomisti prognozē cenu kāpumu – noderēs! Brīvajā laikā sazinies ar radiem vai draugiem, kas svešatnē. Sirsnīgas sarunas veldzēs dvēseli.

LAUVA

Ir jāmācās! Kaut arī dažkārt šķiet, ka zini visu par visiem vislabāk. Straujais tehnoloģiju skrējiens prasa jaunas iemaņas, jaunas zināšanas. Arī biznesā parādās dažādas novitātes, vēl nebijuši iespēju virzieni. Šobrīd panākumi atkarīgi no izglītības un izglītošanās – der arī kursi, semināri, tiešsaistes lekcijas. Profesionālajā jomā nemierīgs laiks: var izjukt norunas, nākt klāt neparedzēti pienākumi, tehniskas ķibeles var izjaukt plānus. Vislabākā atpūta no straujā dienu ritma ģimenes lokā. Savējie sapratīs!

JAUNAVA

Domīgs noskaņojums, un gremdēšanās apcerēs, caur logu veroties krītošajās rudens lapās vai miglas vālos, kas pār kādu pļavu ceļas. Šis ir pārdomu laiks, un šo nedēļu vēlams pavadīt mierīgi: veltot vairāk laika sev, savām interesēm, mīļotajam hobijam. Ja tas iespējams. Sakārtosi domas, nospraudīsi jaunus mērķus. Darbā atkal jau daudz pienākumu un priekšniecība gribēs, lai uzņemies

vēl ko papildus. Tad gan nekautrējies runāt par papildus samaksu. Brīvajā laikā atbalsts un iedvesmas avots – mīļie radiņi.

SVARI

Daudz labu ideju, rosīgas domas un lieliska saprašanās ar cilvēkiem. Šajā ziņā Svari ir meistari – sarunās, samenedžēs, nogludinās konfliktsituācijas. Taču atceries, ka nevajag piekāpties tikai mīļā miera labad, ignorējot savas vēlmes vai principus. It sevišķi šajā nedēļā, kad var rasties spriedzes situācijas ar kolēģiem, darījumu partneriem vai ģimenē. Ar būtisku lēmumu pieņemšanu nesteidzies, ja kāds nemierīgi dīdās aiz muguras, saki slaveno Skārletas teicienu: „Par to es domāšu rīt!” Un tā rītdiena nāks ar jaunām idejām uz skaidru skatījumu uz situācijām.

SKORPIONS

Saskaņā ar latvju dzīvesziņu patlaban ir veļu laiks. Tāds īsti skorpionisks motīvs caurvij dvēseli un modina eksistenciālas pārdomas. Brīvbrīžos. Bet patiesībā ļoti augsts enerģijas potenciāls, lieliski plāni, vēlme sasniegt visaugstākās virsotnes. Iekarot Everestu? Varbūt... Visādā ziņā šonedēļ nevajag sadalīties sīkumos, bet pamazām domāt par stratēģiskiem plāniem jaunam izrāvienam. Labi, ja līdzās ir mīļotais cilvēks, kas atbalsta un tavas idejas saprot no pus vārda. Ja nav – tad brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iespējas tādu satikt.

STRĒLNIEKS

Mīlestības, simpātiju un pozitīvas komunikācijas nedēļa. Ar smaidu atvērsi daudzas durvis un cilvēku sirdis. Ar tevi patīkami sadarboties, jo viss iepriekš minētais atbruņo un mudina atbildēt ar to pašu. Kāda tikšanās var izrādīties īpaša. Īsa saruna, viens acu skats un maza simpātiju dzirkstelīte sāk kvēlot un sildīt. Brīvajā laikā romantiskas noskaņas. Ja esi ar kādu kopā, tad spēcīga stiprā pleca sajūta – līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties. Darbā nemierīgi, bet tavs optimisms palīdzēs tikt galā ar visām situācijām.

MEŽĀZIS

Mežāzim vienmēr svarīga stabilitāte un pārliecība, ka ar finansēm viss kārtībā. Labi, ja ir kas iekrāts – tad tāda „drošības spilventiņa” sajūta. Naudas lietās kaut kas var bremzēties, taču tev radīsies plāns, kā nākotnē ienākumus palielināt. Kāds, iespējams, saņems interesantu karjeras piedāvājumu. Uzreiz nepiekrīti, bet izvērtē visus „par” un „pret”. Svarīgu vietu ieņems privātā dzīve. Brīvajiem ļaudīm iespējami piedzīvojumi, kas izjauc ierasto dienu ritmu. Nemeties bez apdoma sirdslietu avantūrās! Ģimenes cilvēkiem – sirsnība un jauka kopā būšana.

ŪDENSVĪRS

Kaut ko vajadzētu dzīvē mainīt... Bet ko un kā? Mazliet filozofiskas un eksistenciālas pārdomas. Un tas „hamletiskais” - „Būt vai nebūt?” – jautājums. Ilgās apcerēs gremdēties nav vērts, ir jārīkojas. Dzīve var piespēlēt lieliskas iespējas karjerā vai biznesā. Kādam var pavērties jauni apvāršņi saistībā ar ārzemju tēmu. Ja arī pasaule vēl nav pavisam „atvērusies”, mūsdienu tehnoloģijas nepazīst robežu. Varbūt kaut kur tur slēpjas tavas lielās iespējas. Ir labs laiks peļņai. Savukārt mājās diezgan nemierīgi. Nestrīdies par sīkumiem.

ZIVIS

Ambīcijas, karjera, sasniegumi un publicitāte – tas svarīgi tikai nelielai daļai Zivju zodiaka zīmes cilvēku. Daudz būtiskāka harmonija, nesavtīga palīdzība citiem un dzīvē brīvais peldējums. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un kaut kur aizbrauc. Vislabākais – uz siltajām zemēm, pie siltajām jūrām. Ja dažādu ierobežojumu dēļ tas nav iespējams, tad prieku sagādās garas pastaigas gar jūru, Kolkas raga vēju baudīšana vai pārgājiens pa Latvijas purvu takām. Darbs? Ir un būs. Atgriezīsies, un kā vecos laikos teica: pie virpas!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu