"Riga IFF" klātienes seansi notiks arī ārkārtējās situācijas laikā (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ginta Zilbaloža pirmā pilnmetrāžas animācijas filma “Projām" aizsāk Rīgas Starptautisko kinofestivālu "Riga IFF"
Foto: Ginta Zilbaloža pirmā pilnmetrāžas animācijas filma “Projām" aizsāk Rīgas Starptautisko kinofestivālu "Riga IFF" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas Starptautiskā kino festivāla (Riga IFF) klātienes seansi notiks arī ārkārtējās situācijas laikā, informē "Riga IFF" komunikācijas departamentā.

Departamentā skaidroja, ka Riga IFF jau sākotnēji ticis plānots kā tā sauktā "zaļā režīma" pasākums un, ja Kultūras ministrija (KM) un Ministru kabinets nespers "nepieciešamos soļus", lai kultūras norisēm nodrošinātu pārejas posmu, un spēkā paliks prasība seansus beigt līdz plkst. 23, tiks meklēti individuāli risinājumi.

Tāpat departamentā atzīmēja, ka seansiem, kuru norise tiks ierobežota ieviesto pulcēšanās prasību dēļ, tiek izvērtēta papildu seansu organizēšanas iespēja vai citi piemēroti risinājumi. Izmaiņas neskars tiešsaistes seansus, kuri joprojām norisināsies plānotajos laikos.

Festivāla rīkotāji norādīja, ka par izmaiņām konkrētu seansu norisē biļešu turētājiem tiks paziņots pēc iespējas ātrāk, taču ne vēlāk kā divas dienas pirms ieplānotā seansa.

Pasākuma komanda atgādināja, ka šogad lielākā daļa programmas ir skatāma arī tiešsaistē, tāpēc interesenti ir aicināti izmantot arī šo iespēju, mazinot pulcēšanos un atbalstot festivālu krīzes apstākļos.

Festivāls "Riga IFF" norisinās no 14. oktobra līdz 24. oktobrim.

Foto: Rīgas Starptautiskā kinofestivāla "Riga IFF" atklāšanas pasākums.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu