Tieslietu ministrs ar baznīcu vadītājiem apspriedīs jaunu ierobežojumu ieviešanu (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Šodien ārkārtējās situācijas ieviešanas dienā tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) sasaucis Reliģijas lietu konsultatīvo padomi, lai kopā ar reliģisko savienību, baznīcu vadītājiem apspriestu jaunu ierobežojumu ieviešanu, informē Tieslietu ministrijas (TM) pārstāve Lana Mauliņa.

Bordāna vadībā notiks arī tikšanās ar tieslietu iestāžu vadītājiem un tiesu priekšsēdētājiem sakarā ar Ministru kabineta 8.oktobra lēmumu par ārkārtējās situācijas izsludināšanu.

Tieslietu ministrs un ministrijas vadība ar baznīcu vadītājiem un tieslietu nozari apspriedīs nepieciešamo rīcību un epidemioloģiskās drošības ierobežojumus, lai mazinātu Covid-19 izplatību.

Kā uzsvēra Bordāns, valdības lēmums par ārkārtējās situācijas izsludināšanu un ar to saistīto ierobežojumu ieviešana nekavējoties jāpārrunā ar tieslietu nozares pārstāvjiem, lai operatīvi nodrošinātu valstī noteikto ierobežojumu ieviešanu un drošu pakalpojumu sniegšanu iedzīvotājiem.

"Mūsu visu kopīgs mērķis ir uzvarēt vīrusu un nepārslogot veselības sistēmu, tāpēc

katram ir atbildīgi jāizturas per valstī noteiktajiem drošības pasākumiem," uzsvēra tieslietu ministrs.

Jau ziņots, ka valstī uz trim mēnešiem izsludināta ārkārtējā situācija, tādējādi spēkā stājoties vairākiem Covid-19 izplatības novēršanai paredzētiem ierobežojumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu