Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops otrdienai, 12. oktobrim.

AUNS

Nedēļa sāk uzņemt apgriezienus un Auniņam ir, kur izvērsties. Dažādas interesantas idejas par un priekšlikumi par pārmaiņām darba vidē. Kolēģi atbalstīs.

VĒRSIS

Darba palēnām, pamazām, bet parādīsi, uz ko esi spējīgs. Izdari visu pēc labākās sirdsapziņas un vēlāk varēsi plūkt sava sūrā darba saldos augļus.

DVĪŅI

Varbūt mazliet gribēsies pastrīdēties ar kolēģiem, bet – kā jau zināms – strīdos dzimst patiesība. Visticamāk, tavs viedoklis tiks uzklausīts un tava pieredze par ļoti noderīgu jauniem plāniem.

VĒZIS

Esi noskaņojies dzīvē kaut ko mainīt? Tad pirmām kārtām jāizvērtē profesionālā darbošanās. Ieskaties, kas jauns darba piedāvājumu un online biznesa kursu portālos.

LAUVA

Lietišķās lietās nedrīkst ļaut vaļu emocijām. Ja to ievērosi, tad darbi ies no rokas. Tu savā būtībā esi līderis, bet šoreiz strādāšana komandā veiksies labāk.

JAUNAVA

Darbu daudz un var gadīties, ka priekšniecība piespēlē vēl un vēl papildus pienākumus. Šodien nebūtu vēlams strīdēties ar tiem, kam vara un teikšana.

SVARI

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, tad labi sagatavojies, bet, ja vari – labāk atliec uz nākamo nedēļu. Vakarā risināmi dažādi jautājumi ģimenē. It īpaši tad, ja mājās skolas bērni.

SKORPIONS

Daudz enerģijas, un lieli plāni. Svarīgi par tiem runāt ar cilvēkiem, kas noskaņoti uz viena viļņa. Iespējas atrast sadarbības partnerus, kuri ir saprotoši.

STRĒLNIEKS

Pasmaidi, un pasaule atbildēs ar to pašu. Kā mēdz teikt: dots devējam atdodas. Kaut arī darbā nemierīgi, tavs optimisms palīdzēs atrisināt visdažādākās situācijas.

MEŽĀZIS

Zināšanas pirmajā vietā. Ļoti iespējams - pēkšņi atskārtīsi, ka pietrūkst kādu iemaņu. Mācīties nekad nav par vēlu. Un šobrīd ir ļoti plašas iespējas izmantot piedāvājumus internetā.

ŪDENSVĪRS

Darba pilnas rokas un tev ir daudz enerģijas, lai paveiktu iecerēto. Tajā pašā laikā svarīga arī privātā dzīve. Jāgādā par saticību mājās un jāpievēršas saimniecības darbiem.

ZIVIS

Labam cilvēkam vienmēr darāmi labi darbi. Ja kāds vēršas pēc padoma, uzklausi un atbalsti. Autoritātes nostiprināšanas laiks un pozitīva enerģiju apmaiņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu