Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 14. oktobrim.

AUNS

Daudz ideju, un radošās domas lidojums. Tu esi līderis, bet reizēm svarīga prasme sadarboties. Šodien ir iespējas satikt cilvēkus, kas noskaņoti uz tā paša viļņa.

VĒRSIS

Darbā, biznesā vai karjerā var pavērties jaunas iespējas. Nav jau uzreiz jātraucas rīkoties – Vērsis ir apdomīgs, un apdomība ir apsveicama. „Nestreb karstu!” tā omītes teica.

DVĪŅI

Vari kārtot darīšanas iestādēs, bankās vai risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Galvenais, lai tiek ievērotas visas juridiskās nianses.

VĒZIS

Neklausies, ko saka citi. Tev pašam ir savs viedoklis un nostāja svarīgos jautājumos. Profesionālajā jomā iespējas izpausties un palielināt ienākumus, bet privāto dzīvi nevajag apspriest ne ar vienu.

LAUVA

Daudz enerģijas jāiegulda, lai darbi iet uz priekšu vai biznesa kuģim pareizais ceļavējš pūš burās. Lauva var paveikt lielas, ja saskata mērķi un bākuguni.

JAUNAVA

Jaunavai melnu par baltu neiestāstīsi. Viņai no dabas dotas analītiķa spējas. Šodien liec lietā, lai milzīgajā informācijas plūsmā atsijātu graudus no pelavām.

SVARI

Kurš gan spēj pretoties Svaru šarmam? Tas ir tavs trumpis, lai šodien sarunātos ar cilvēkiem, kas var dot savu artavu tavos projektos vai arī kļūt par darījumu partneriem.

SKORPIONS

Tikai uz priekš! Tikai uz priekšu! Nevar saprast, no kurienes tas Skorpions ņem tik daudz enerģijas, bet – ir! Laba diena, lai apspriestos par nākotnes projektiem un finansēm.

STRĒLNIEKS

Smaids un pievilcība šodien diez vai glābs situācijas. Ļoti iespējams, ka nonāksi pie secinājuma – nepieciešamas kādas jaunas zināšanas. Meklē piedāvājumus, internetā to netrūkst.

MEŽĀZIS

Vajag to stabilitātes sajūtu un prognozējamību. Diena laba, lai runātu par darba samaksu vai sāktu veidot uzkrājumus. Vakarā iespējami ļoti daudzkrāsaini piedzīvojumi sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Kritisks noskaņojums. Gandrīz jebkurā jautājumā. Nenāciet... Nestāstiet... Man pašam savs viedoklis! Kāds varbūt tev oponēs, kāds uzmetīs lūpu. Bet – rīt būs atkal jauna diena.

ZIVIS

Šodien esi uzmanīgs, ja darbs ar datoru. Nodublē failus, jo ir riski, ka tehnika var saniķoties. Bet laba diena, lai ģenerētu pelnošas idejas nākotnei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu