Svētdienas horoskops: šodien jābūt kustībā un jāgūst enerģijas lādiņš!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 17. oktobrim.

AUNS

Auna dvēselē mājo sportisks gars un šodien ir vajadzīga kustība, rosība, aktivitātes. Paskrien krosiņu rudens čaukstošās lapās, izbrauc ar divriteni, uzaicini kompānijā draugus.

VĒRSIS

Šodien gribēsi dzīvot „pa mierīgo”. Nesteidzīgi apdari mājas darbus, izmēģini kādu jaunu kulinārijas recepti, palasi grāmatu. Jānoskaņojas jaunajai darba nedēļai.

DVĪŅI

Šai dienā plāns gatavs jau no paša rīta – jāpasporto, jāpavingro, jādodas pastaigā, skatoties soļu skaitītājā. Jāpiezvana draugiem, jāpārbauda, kā bērni mājas darbus izpildījuši. Laiks paskries nemanot.

VĒZIS

Zvaigznes sola romantiskus brīžus. Pāriem vajadzētu kaut kur kopā iziet vai palutināt sevi ar vakaru sveču gaismā. Brīvajiem ļaudīm savukārt dzīvē var parādīties cilvēks, kam būs liela nozīme.

LAUVA

Rūpes par mājas saimniecību un tuviniekiem. Ģimenes cilvēkiem vairāk jāpaļaujas uz otro pusīti, bet brīvajiem ļaudīm droši jāatver sirds mīlestībai. Sirsnīgas emocijas.

JAUNAVA

Čaklā Jaunava rosīgi kārtos māju, mazgās veļu, pārskatīs vai nav jāpapildina ledusskapja saturs – tūlīt klāt jaunā darba nedēļa un tā jāsagaida ar perfektu kārtību.

SVARI

Ja ir kāds hobijs, tad velti šo dienu, darot to, kas sagādā prieku. Mājas darbi var pagaidīt. Vakarā dodies garākā pastaigā, lai izbaudītu, kā smaržo rudens.

SKORPIONS

Dodies izbraucienā vai saorganizē kādu sportisku pasākumu svaigā gaisā. Šodien jābūt kustībā un jāgūst enerģijas lādiņš. Paliekot mājās, var sākties ķīvēšanās.

STRĒLNIEKS

Saimniecības diena. Jāsakārto viss – sākot no skapjiem un grāmatu plauktiem un beidzot ar datora darbvirsmu. Kad rokas strādā, tad prāts atpūšas no saspringtām domām.

MEŽĀZIS

Saimniekosi, uzposīsi un izdaiļosi interjeru un gatavosi krājumus ziemai. Kaut arī viss ir nopērkams, Mežāzim patīk, ja tā kārtīgi un atbilstoši senām dzimtas saimniekošanas tradīcijām.

ŪDENSVĪRS

Rāma un nesteidzīga svētdiena ģimenes lokā. Interesantas un auglīgas sarunas ar mājiniekiem – gan par darbu un biznesa plāniem, gan par mājokļa pārkārtošanu.

ZIVIS

Šodien vislabāk būtu izrauties no ierastās vides, kopā ar ģimeni vai draugiem kaut kur aizbraukt, doties pie dabas vai apmeklēt kādu brīvdabas amatnieku gadatirgu, atbalstot vietējos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu