Pirmdien ceļu satiksmes negadījumā cietis gājējs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī, 11.oktobrī, ceļu satiksmes negadījumos cietuši 14 cilvēki, no tiem viens gājējs un viens velosipēdists, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā cietuši astoņi cilvēki, no tiem viens velosipēdists un viens gājējs, Kurzemē un Latgalē cietuši katrā pa diviem cilvēkiem, bet Zemgalē un Vidzemē cietuši katrā pa vienam cilvēkam.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 111 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 14 bija ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā noticis 61 ceļu satiksmes negadījums, Zemgalē - 14, Vidzemē 11, Kurzemē 10, bet Latgalē 15 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Tāpat aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti seši autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un vienu, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas.

Vidzemē diennakts laikā apturēti trīs dzērājšoferi, bet Rīgas reģionā, Zemgalē un Latgalē katrā pieķerts pa vienam dzērājšoferim, kamēr Rīgā aizturēts autovadītājs, kurš spēkratu vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 194 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 380 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu