Vizītē Latvijā ieradīsies Ungārijas Nacionālās asamblejas priekšsēdētājs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Šodien un rīt, 13.oktobrī, oficiālā vizītē Latvijā uzturēsies Ungārijas Nacionālās asamblejas priekšsēdētājs Lāslo Kevērs, informēja Saeimas Preses dienestā.

Trešdien, 13.oktobrī, plkst.9 Kevērs Saeimas namā tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (NA), bet pēc tam plkst.10.15 Ungārijas Nacionālās asamblejas priekšsēdētājs un Mūrniece noliks ziedus pie Brīvības pieminekļa.

Ar Kevēru tiksies arī Saeimas priekšsēdētājas biedre Dagmāra Beitnere-Le Galla (JKP), Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Rihards Kols (NA), Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Juris Rancāns (JKP), Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Māris Kučinskis (ZZS), kā arī Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāja biedrs Ojārs Ēriks Kalniņš (JV).

Viesojoties Latvijā, Ungārijas Nacionālās asamblejas priekšsēdētājs tiksies arī ar Ministru prezidenta biedru, aizsardzības ministru Arti Pabriku (AP) un kultūras ministru Nauri Puntuli (NA).

Tāpat vizītes laikā Latvijā Kevērs apmeklēs Latvijas Nacionālo bibliotēku, tiksies ar Latvijā dzīvojošo ungāru kopienas pārstāvjiem, kā arī apmeklēs muzeju "Rīgas Jūgendstila centrs" un Melngalvju namu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu