"Pienvedēja piedzīvojumi" aicina uz grāmatas "Trīs no Sabiles" atvēršanas koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Pienvedēja piedzīvojumi. Trīs no Sabiles"
"Pienvedēja piedzīvojumi. Trīs no Sabiles" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sabiles roka trijotne "Pienvedēja piedzīvojumi" aicina uz Jāņa Žildes tieši pirms gada izdotās grāmatas "Trīs no Sabiles" atvēršanas koncertiem. Diemžēl vairāki koncerti no ieplānotajiem ierobežojumu dēļ tika atcelti. 

Nelielajā koncertturnejā, kas bija paredzēta šā gada rudenī, grupa plānoja doties uz Latvijas lielākajām pilsētām. Tieši pirms gada Covid-19 pandēmijas dēļ šie koncerti tika atlikti, tāpat kā vairums šogad izsludināto koncertu.

"Ļoti žēl, ka pandēmija izjauc mūsu grāmatas atvēršanas svētkus jau otro reizi. Covid-19 pandēmijas dēļ ļoti daudzas koncertvietas nav atguvušās vēl šodien, un sakarā ar jauno ārkārtējo situāciju valstī daļa, visticamāk, tiks slēgtas. Bet, lai arī cik grūti laiki šobrīd mūziķiem Latvijā, divus koncertus oktobrī tomēr nospēlēsim,” tā grupas solists un basģitārists Māris Žigats.

"Pienvedēja piedzīvojumi"
"Pienvedēja piedzīvojumi" Foto: Linda Leen

Tieši pirms gada izdevniecība “Dienas Grāmata” laida klajā mūzikas žurnālista un mūziķa Jāņa Žildes sarakstīto grāmatu – autorizēto biogrāfiju “Pienvedēja piedzīvojumi. Trīs no Sabiles”. Grāmata nav tikai vēstījums par viņiem, tas ir stāsts par deviņdesmito gadu jauniešiem, par izlaušanos, principiem un nostāju, dzīves un mūzikas kvalitāti - un beigu beigās – īstu draudzību.

Vairāk informācijas par koncertvietām grupas Facebook kontā.

Koncertu norises vietās būs iespējams iegādāties grāmatu ar grupas dalībnieku autogrāfiem.

Akustiskie koncerti:

20. novembrī – Kuldīgā, restorānā – klubā “Bangerts”

11. decembrī - Liepājā, kultūras namā “Wiktorija”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu