Raimonds Pauls par Gunti Skrastiņu: "Mēs labi sapratāmies"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Guntis Skrastiņš ceremonijā "Zelta mikrofons 2021"
Guntis Skrastiņš ceremonijā "Zelta mikrofons 2021" Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Mēs bijām ļoti labās attiecības. Sapratāmies. Mēs pārstāvējām to žanru, kas cilvēkiem patīk," intervijā LTV savas attiecības ar 11. oktobrī pāragri mirušo aktieri Gunti Skrastiņu komentē Raimonds Pauls. 

"Kur Guntis parādījās koncertos, es redzēju, kā publika viņu uzņēma, ar kādu mīlestību un smaidu - viņš mācēja gan pajokot, gan padziedāt, bet viņš atrada kopīgu valodu. Tāds smaidiņš, ironija - tas bija raksturīgs tieši viņam," piebilst Pauls. 

Jāpiebilst, ka pagājušogad tika izdots Paula un Skrastiņa kopīgi ieskaņots albums "Nopietni pa jociņam". Tas šā gada sākumā saņēma arī Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons" kategorijā "Labākais šlāgermūzikas albums".

Abu mākslinieku ierakstītajā albumā apkopotas trīspadsmit jaunas komponista Raimonda Paula dziesmas ar dzejnieku Jāņa Petera un Leona Brieža vārdiem. 

Guntis Skrastiņš ceremonijā "Zelta mikrofons 2021"
Guntis Skrastiņš ceremonijā "Zelta mikrofons 2021" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Arī režisors Arvīds Babris ar labu vārdu piemin savu kolēģi, uzsverot, ka bez viņa raidījums "Latvijas sirdsdziesma" nebūtu kļuvis tik populārs.

"2003. gada otrā pusē nebija divu domu - raidījums jāvada Guntim Skrastiņam. Tad, kad Guntis pateica jā, - varēja lekt divu metru augstumā,"

atminas Babris.

Atgādinām, ka Guntis Skrastiņš mūžībā devās naktī uz 11. oktobri. Viņu uzveica strauji progresējošs vēzis.

Guntis Skrastiņš
Guntis Skrastiņš Foto: Jānis Škapars/TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu