Jaunzēlandes aviokompānija piedāvā iespēju saņemt Covid-19 vakcīnu lidmašīnā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Jaunzēlandes aviokompānija “Air New Zealand” piedāvā valsts iedzīvotājiem saņemt vakcīnu pret Covid-19 lidmašīnā, ziņo ASV raidsabiedrība CNN.

“Air New Zealand” iesaistījusies Jaunzēlandes valdības kampaņā, kas aicina 16.oktobrī visus līdz šim nevakcinētos valsts iedzīvotājus doties vakcinēties.

Vakcinācijas punkts tiks ierīkots “Air New Zealand” lidmašīnā, kas atradīsies Oklendas lidostā. Cilvēki, kas būs pieteikušies uz vakcinēšanos lidmašīnā, arī varēs doties ekskursijā pa lidsabiedrības angāru, kā arī baudīt dzērienus, ko pasniegs “Air New Zealand” apkalpes, un saņemt piemiņas “iekāpšanas pasi”.

Kā teikts “Air New Zealand” paziņojumā, šis piedāvājums attiecas uz ikvienu Olendas un tās apkaimes iedzīvotāju, kas vēlas vakcinēties.

Lai saņemtu vakcīnu lidmašīnā, iedzīvotājiem būs jāreģistrējas “Air New Zealand” tīmekļa vietnē. “Air New Zealand” rīkotais vakcinēšanās pasākums pieejams bez maksas.

Līdz šim pilnībā vakcinējušies aptuveni 50% Jaunzēlandes iedzīvotāju.

Jaunzēlandei ir labi panākumi Covid-19 vīrusa ierobežošanā. Ikreiz, kad tiek atklāti inficēšanās gadījumi, tiek noteikti lokāli vai nepieciešamības gadījumā valsts mēroga ierobežojumi.

Valstī ar pieciem miljoniem iedzīvotāju kopš pandēmijas sākuma atklāti apmēram 4760 inficēšanās gadījumi un reģistrēti 28 nāves gadījumi ar Covid-19.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu