Bukmeikeri paredz Latvijas bokserim Mairim Briedim vieglu uzvaru cīņā pret Vācijas pārstāvi Arturu Mannu. Vai uzvarētājs jau pirms cīņas ir zināms? "Bokss tamdēļ ir interesants, jo viss kaut kas var notikt. Ja vienmēr varētu precīzi prognozēt, tad mēs boksu neskatītos," sacīja viens no TVNET uzrunātajiem boksa ekspertiem.

36 gadus vecais Briedis karjerā izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti) un piedzīvojis vienu zaudējumu. Viņš šobrīd tiek uzskatīts par labāko bokseri pasaulē "cruiserweight" jeb smagā svara kategorijā līdz 90,7 kilogramiem.

Briedim sestdien "Arēnā Rīga" pretī stāsies mazpazīstamais 31 gadu vecais Manns, kurš Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) rangā ieņem sesto vietu. Viņa kontā ir 17 uzvaras (9 nokauti) un viens zaudējums.

Totalizatoru prognozēs Briedis ir gaidāmās cīņas pārliecinošs favorīts. Bukmeikeru vērtējumā Latvijas boksera zaudējums ir teju neiespējams, Manna uzvara būtu liela sensācija.

"Bokss tamdēļ ir interesants, jo viss kaut kas var notikt. Ja vienmēr varētu precīzi prognozēt, kā būs, tad mēs boksu neskatītos," sarunā ar TVNET pauda cīņas sporta veidu pazinējs Jānis Eisaks, kurš sestdien televīzijā komentēs Brieža cīņu.

"Viņš sitīsies ar bomzi, tur nav ko daudz runāt. Uzskatu, ka tajā līmenī, kurā atrodas Briedis, ir pazemojoši cīnīties ar tādu pretinieku," uzskata viens boksa lietpratējiem, kurš gan vēlējās palikt anonīms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp