Megana Foksa: "Man ir ķermeņa dismorfija" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Megana Foksa
Megana Foksa Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu aktrise Megana Foksa (35), kura nereti tiek dēvēta par pasaules seksīgāko sievieti, jaunākajā intervijā atzinusi, ka viņa pati tā nebūt nejūtas.

Intervijā izdevuma "GQ" britu versijai filmas "Transformeri" zvaigzne atzina, ka ārējais izskats var būt maldinošs. "Mēs varam skatīties uz kādu un domāt: "Tas cilvēks ir tik skaists. Viņa dzīve noteikti ir tik viegla..." Lielākoties viņi tā nejūtas," intervijā atzina Foksa.

Vaicāta, vai arī ar viņu tā ir, Foksa atbildēja apstiprinoši. "Jā, man ir ķermeņa dismorfija. Man ir ļoti daudz dziļu nedrošību."

Ķermeņa dismorfijas pazīmes ir pastiprināts uztraukums un raizes par sava ķermeņa nepilnībām, kas citiem ir mazsvarīgas vai pat neredzamas.

Foksa 24 gadu vecumā iestūrēja laulības ostā, apprecoties ar amerikāņu aktieri Braienu Ostinu Grīnu. Abu laulībā pasaulē nākuši trīs bērni. Taču 2020. gadā kļuva zināms, ka pāra laulība ir izjukusi un Foksa sākusi romantiskas attiecības ar 31 gadu veco rokmūziķi Machine Gun Kelly (īstajā vārdā Kolsons Beikers).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu