Dzelzītis mīlas šovā izdara izvēli: abas finālistes "uzmet" pie altāra (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Dzelzītis
Lauris Dzelzītis Foto: Ieva Leiniša/LETA

Šova "Randiņš ar Dzelzīti" noslēdzošajā sērijā galvenajam varonim bija jāizvēlas, kurai no finālistēm teikt jāvārdu. 

Pirms lēmuma pieņemšanas Dzelzītis ar abām dalībniecēm - 23 gadus veco Doloresu un 28 gadus veco Baibu - izbaudīja vēl pēdējo randiņu. 

Atgriežoties no randiņa, abas dāmas sagaidīja vecpuiša labākais draugs un šova vadītājs Lauris Subatnieks, kurš sacīja: "Es nezinu, kuru izvēlēsies Lauris. Bet, lai viss būtu pa īstam, es esmu sarīkojis kāzu ceremoniju un uzaicinājis arī mācītāju. Ja tu esi gatava teikt Laurim jāvārdu, tad, lūdzu, uzvelc kleitu un gaidi Lauri kāzu ceremonijas vietā."

Gan Doloresa, gan Baiba piekrita un, saposušās kāzu tērpā, gaidīja Lauri pie altāra.

Pirmā pie altāra iznāca Doloresa, taču Dzelzītis viņai nepievienojās. "Doloresa, piedod, bet Lauris nenāks," sacīja Subatnieks.

Arī Baibu sagaidīja vilšanās - brīdī, kad Dzelzītis tuvojās altārim, viņš pēkšņi pagriezās un aizgāja prom.  

"Es domāju, ka es [precēšos] vienreiz. Līdz ar to, ja tāds būs tas lēmums, viņš būs episks. Es to laiku esmu tik vilcis, ka varbūt to dzīvē neizdarīšu. Bet vismaz bija interesanti izbaudīt to procesu," pēc šova atzina 43 gadus vecais Dzelzītis.

"Tas ir labs jautājums, vai Dzelzītis joprojām ir brīvs. Kaut kas galvā ir aizķēries, bet laiks rādīs. Gribētos, lai nebūtu brīvs," piebilda viņš.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu