Uzņēmums Latvijā ražo FFP2 respiratorus

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Atbildot uz pasaules izaicinājumiem, 2020.gada izskaņā, uzņēmums SIA “Arbor Medical Korporācija” atver augstas filtrācijas klases FFP2 respiratoru ražotni.

Respiratoriem veikta laboratoriskā testēšana, iegūta Eiropas savienības atbilstības deklarācija, kā arī piešķirts CE marķējums. Ražotnes kapacitāte mēnesī šobrīd ir 2 miljoni respiratoru, kuru ražošanas procesu rūpīgi uzrauga rūpniecības vadītājs un tehniskā atbalsta darbinieki. Respiratoru galvenais noieta tirgus šobrīd ir Eiropa un šajā laikā uzsākta arī to eksportēšana. Pirmās respiratoru kravas 2021.gada sākumā sasniegušas tādas valstis kā Vācija, Zviedrija, Čehija, Ungārija, Dānija u.c.

Foto: Publicitātes foto

Individuāli iepakotie respiratori sastāv no 5 slāņiem ar zemas pretestības filtrāciju, kas atvieglo elpošanu. Savukārt, tā oriģinālais dizains un ērtās ausu cilpas netraucē sejas kustībai, atbilst sejas formai. Regulējamais deguna stiprinājums mazina brilļu aizsvīšanu saglabājot efektīvu blīvējumu. Ražots pēc EN149:2001+A1:2009.

Uzņēmuma SIA “Arbor Medical Korporācija” respiratori šobrīd saražoti tik lielā apjomā, lai tos varētu piedāvāt arī vietējam tirgum. Produkciju jau šobrīd iespējams iegādāties uzņēmuma grupas internetveikalos: www.medveikals.lv un www.arborbeauty.lv/shop.

Foto: Publicitātes foto

Sadarbības iespējām, uzņēmums aicina rakstīt uz arbor@arbor.lv, vai zvanīt uz +371 67620126.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu