Izbraukuma vakcinācija: 20. oktobrī vakcinācija notiks Alūksnes novada Pededzes pagastā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Zemes ceļš jeb ceļš ar grants segumu
Zemes ceļš jeb ceļš ar grants segumu Foto: Latvijas autoceļu uzturētājs

Alūksnes novadā Pededzes pagastā trešdien, 20.oktobrī, no plkst.9 līdz 12 notiks izbraukuma vakcinācija tautas nama mazajā zālē, informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Alūksnes novada pašvaldība aicina Pededzes pagasta, kā arī kaimiņu - Liepnas un Mārkalnes pagastu iedzīvotājus, kuri vakcināciju kādu iemeslu dēļ līdz šim ir atlikuši, izmantot šo iespēju vakcinēties izbraukuma vakcinācijā.

Iedzīvotāji, kas vēlas saņemt vakcīnu, var gan ierasties bez iepriekšēja pieraksta, vai arī var iepriekš pieteikties pie Pededzes pagasta pārvaldes vadītājas Daigas Vītolas pa tālruni 26 597 354. Iepriekšējā pieteikšanās atvieglotu nepieciešamā vakcīnu daudzuma plānošanu, sacīja Aploka.

Izbraukuma vakcinācijā būs iespējams saņemt gan "Johnson&Johnson" vakcīnu, kurai imunitātes veidošanai ir nepieciešama tikai viena deva, gan arī "Pfizer/BioNTech" vakcīnu. Ierodoties uz vakcināciju, līdzi jāņem pase vai personas apliecība. Vakcināciju Pededzes pagastā nodrošinās AS "Veselības centru apvienība".

Vakcinēšanās pret Covid-19 ir iespēja pasargāt sevi un citus no smagas saslimšanas, uzsver pašvaldībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu