Katō un ZeBrene laiž klajā videoklipu dziesmai "Es tā jūtos"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Katō
Katō Foto: Anna Larkina

Dziedātāja Katō laiž klajā mūzikas videoklipu savam pirmajam duetam ar nosaukumu "Es tā jūtos", kas tapis sadarbībā ar mūziķi ZeBrene. Dziesma ir vadošais singls no septembrī izdotā pilnmetrāžas albuma ar tādu pašu nosaukumu.

Dziesmas pamatā ir stāsts par apjukumu, kas radies neizrunātu jautājumu un līdz galam nenoskaidrotu attiecību rezultātā. Mūsos mājo daudz sajūtu un emociju, un tajās iespējams apmaldīties tiktāl, ka šķiet, nebūs iespējams atrast ceļu atpakaļ.

"Nonākt pie mūzikas video koncepta šoreiz nebija viegls uzdevums, jo nevēlējāmies radīt tradicionālu mīlas stāstu. Videoklipa darbība norisinās iedomu pasaulē un to papildina vienpadsmit būtnes, kuras šķietami dzīvo sievietes galvā. Tās mudina uz neloģiskām rīcībām un nepamatotām domām. Troses, kurās iekārts mans tēls, stiepjas “visumā”, simbolizējot to, ka ne vienmēr cilvēks ir tas, kurš kontrolē situāciju. Turpretī ZeBrenes – vīrieša tēls - ir harmonijā ar sevi, tomēr nepiepildīts un bezspēcīgs, ko atspoguļo tumsa un tukšums visapkārt," par mūzikas video konceptu stāsta dziedātāja.

Noskaties dziesmas video!

"Turpinot sadarbību ar dziedātāju Katō, mēs mēģinām atrast aizvien jaunus risinājumus, kas ļautu katram iesaistītajam personāžam pievērsties procesam ar eksperimentālu interesi, kā no mākslinieciskās puses, tā arī tehniskā sarežģītības līmeņa. Šis klips komandai bija izaicinājums, kuru dienas beigās izdevās realizēt tikai strādājot kā vienam veselam mehānismam. Mans prieks sadarbojoties ar Katō noteikti ir viņas spēja noticēt komandas redzējumam, katra departamenta ietvaros, un ticība procesam pilnībā. Strādājot pie šī projekta, ir izdevies viņas vēlmes attīstīt rezultātā, kas izceļ dziesmas melodiju un tekstus arī vizuālā kontekstā. Jāuzteic arī iespēja iesildīt Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma telpas, kas šāda veida projektam bija ļoti pateicīgas gan vizuāli, gan arī tehniski nodrošinātas līmenī, kas darba procesam ļāva būt plūstošam," par dziesmas videoklipu stāsta operators inscenētājs Ivo Skanstiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu