"Tallinas mūzikas nedēļa" uzsāk pieņemt mūziķu dalības pieteikumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Roberts Neilands speciāli TVNET

Starptautiskais mūzikas industrijas festivāls "Tallinn Music Week", kas norisināsies nākamgad no 4. maija līdz 8. maijam Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, uzsācis pieņemt mūziķu dalības pieteikumus un tas turpināsies līdz 19. decembrim.

Kā informē biedrība "Music Observation Organization", dalībai festivālā var reģistrēties, aizpildot anketu festivāla mājaslapā "tmw.ee". Pieteikties var jebkura žanra mūziķi no visas pasaules, tostarp grupas un solo izpildītāji no Latvijas.

Kopumā dalībai festivālā tiks atlasīti no 150 līdz 170 māksliniekiem - viņu vārdi tiks paziņoti nākamā gada sākumā. Papildus mūzikas programmai un koncertiem "Tallinn Music Week" notiks diskusijas un lekcijas par mūzikas industriju, ekspertu semināri, apmācības un konsultācijas.

Šī gada "Tallinn Music Week" notika no 29. septembra līdz 3. oktobrim. Tas tika atklāts ar Valsts prezidentes uzrunu un pulcēja 992 nozares profesionāļus un ap 17 tūkstošiem apmeklētāju 60 dažādās norises vietās.

Festivālā kopumā uzstājās 177 mākslinieki no 21 valsts, tostarp tādas grupas kā "A Place To Bury Strangers" no ASV un "Hatari" no Islandes.

Latviju festivālā pārstāvēja 11 apvienības, tostarp "Sign Libra", "+K+M+B", "Pamirt", "The Coco’nuts", "M.a.t.a.d.a.t.a", "ZeMe", "Aleksandr Aleksandrov", "V V Z", "Waterflower", "Oghre" un Gints Smukais. Īpaši veidotu eksperimentālās mūzikas programmu "Tallinn Music Week" laikā prezentēja Latvijas nepieradinātās mūzikas festivāls "Skaņu mežs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu