Tiešraide Rīgas konference 2021 (1)

Baltijas drošība, Krievija, Afganistāna
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valdis Kauliņš

Sestdien, 16. oktobrī, turpinās starptautiskās drošības un politikas forums Rīgas konference 2021, raisot diskusijas starp politiskajiem līderiem un ekspertiem no visas pasaules. Vēro tiešraidi portālā TVNET!

Pielāgojoties epidemioloģiskajai situācijai valstī, konference galvenokārt notiks attālināti.

Konference sniedz iespēju apzināt pašreizējās tendences drošības un ārpolitikas jomās un iesaistīties dialogā par globālajiem procesiem.

Konferences otrajā un noslēdzošajā dienā tiks diskutēts par digitālo drošību, Baltijas izaicinājumiem, kā arī jautājumiem, kas saistīti ar ASV un Ķīnas attiecībām, Afganistānu un Krieviju. Pilna pasākuma programma atrodama konferences mājaslapā.

Lai gan sākotnēji tika plānots klātienē uzņemt vairākus simtus konferences dalībnieku un mediju pārstāvju, Covid-19 pandēmijas izraisītā epidemioloģiskā stāvokļa pasliktināšanās dēļ tika pieņemts lēmums ievērojami samazināt dalībnieku skaitu, kā arī atcelt jebkādas saviesīgas pulcēšanās, atstājot tikai darba diskusijas. Latvijas Nacionālā bibliotēkā ieradīsies tikai dalībnieki ar sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Tiks ievēroti pastiprināti epidemioloģiskās drošības pasākumi.

Plašākai sabiedrībai būs iespēja tiešsaistē sekot līdzi konferences galvenajai programmai Latvijas Transatlantiskās organizācijas Facebook un Youtube lapā, kā arī portālā TVNET.

Konferenci organizē Latvijas Transatlantiskā organizācija sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas un Latvijas Republikas Aizsardzības ministriju. Konferences partnerorganizācijas ir NATO Publiskās diplomātijas nodaļa un Konrāda Adenauera fonds Baltijas valstīs.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu