Timrots sacensības beidz Biķernieku trases žogā (6)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts vadītājs Pauls Timrots, atbilstoši pārraides nosaukumam, metās ātros piedzīvojumos Biķernieku trasē. Viņš piedalījās ABC RACE autošosejas sacīkstēs, kur cīņā par vietu uz pjedestāla piedzīvoja negantu avāriju.

Ātruma piedzīvojums sākās cerīgi. Pauls šajā disciplīnā startēja pirmo reizi, tāpēc viņam talkā nāca pieredzējušie "Degviela Motorsport" komandas piloti Kārlis Ozoliņš un Dmitrijs Gorņevs, laipni atvēlot arī savu sacīkšu "Honda Civic". Kārlis šoreiz iejutās trenera lomā, bet Dmitrijs ar Paulu 90 minūšu gonku dalīja uz pusēm.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kārlis komandas sacīkšu auto salīdzina ar īres kartingu – šajā klasē mašīnām ir mazāka jauda un pilotam ir jārīkojas citādāk nekā autosportā ierasts. Ir jāsaprot, kur kāpināt tempu, kā saīsināt bremzēšanas mirkli un kā apdzīt.

Pirmais trasē devās Dmitrijs un uzrādīja cienījamu apļa laiku. Arī Paulam bija labs potenciāls, tomēr cīņā par vietu uz pjedestālu gadījās negaidīts pavērsiens... Kā Pauls nonāca Biķernieku trases sētā un vai "Honda Civic" pēc avārijas būs labojama, noskaidrosim jaunajā Ātruma cilts sērijā.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu