Alūksnē par fiktīvu vakcināciju aizturēta ģimenes ārstes māsiņa (21)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrā šonedēļ bija ieradusies policija, kas par fiktīvu vakcināciju aizturējusi kādas ģimenes ārstes māsiņu. Policijas klātbūtne pie poliklīnikas bijusi visai pamanāma, tādēļ ziņas par šo faktu vēja spārniem izplatījušās vietējo iedzīvotāju vidū.

Poliklīnikas vadītājs Rolands Puriņš portālam TVNET apstiprināja, ka iestādē šonedēļ viesojušies tiesībsargājošo iestāžu pārstāvji, taču viņš nevēlējās atklāt, par kuru ģimenes ārsti un viņas darbinieci ir runa.

Neoficiāli avoti portālu TVNET informēja, ka

aizturētā māsiņa rīkojusies uz savu roku un ģimenes ārste, kuras vadībā viņa strādā, nebija iesaistīta vakcinācijas fakta imitācijā, jo nebija par to informēta.

No vairākiem Alūksnes iedzīvotājiem ir saņemtas identiskas norādes par vienu konkrētu ģimenes ārsti un viņas māsiņu, tomēr sazināties ar viņu portālam TVNET nav izdevies, tādēļ bez pašas iesaistītās komentāra abu medicīnas darbinieču vārdus nevaram atklāt.

Valsts policijas pārstāve Krista Andersone portālam TVNET sacīja, ka nevarot komentēt konkrētu informāciju, taču policija jau ir publiski minējusi, ka saistībā ar iespējamu fiktīvu vakcināciju pret Covid-19 Valsts policijas lietvedībā ir vairāki kriminālprocesi, kā arī ir uzsāktas vairākas resoriskās pārbaudes. No plašākiem komentāriem policija atturas.

Neoficiāli ir izskanējis, ka policija viesojusies arī Alūksnes slimnīcā, taču šim faktam apstiprinājuma pagaidām nav.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu