No lielajiem vakcinācijas centriem Rīgā sestdien visnoslogotākais ir "Atta Centre" (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Cilvēku rinda pie masu vakcinācijas punkta Ķīpsalas izstāžu hallē, kur ikvienam iedzīvotājam iespējams saņemt vakcīnu pret "Covid-19".
Cilvēku rinda pie masu vakcinācijas punkta Ķīpsalas izstāžu hallē, kur ikvienam iedzīvotājam iespējams saņemt vakcīnu pret "Covid-19". Foto: Sintija Zandersone/LETA

No lielajiem vakcinācijas pret Covid-19 centriem Rīgā sestdien visnoslogotākais ir konferenču komplekss "Atta Centre" - tajā visi pieraksti sestdienai jau ir aizņemti, savukārt svētdien pierakstam brīvas ir vēl 630 vietas, informēja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā.

Tikmēr Ķīpsalas hallē sestdien vēl ir iespējams vakcinēties gan dzīvajā rindā, gan ar pierakstu. Pierakstam uz sestdienu vēl ir brīvas 400 vietas, bet uz svētdienu - 900 vietas.

Arī ""Rimi" Olimpiskajā centrā" Grostonas ielā sestdien aizvien ir iespējams vakcinēties gan dzīvajā rindā, gan ar pierakstu. Pierakstīties iespējams uz 320 laikiem sestdienā un 900 laikiem svētdienā, liecina NVD apkopotā informācija līdz plkst.12.

Kopumā iedzīvotāji aktīvi izmanto iespēju vakcinēties masu vakcinācijas centros gan Rīgā, gan arī Daugavpilī un Madonā, un vakcinācijas process notiek raitā tempā, informēja NVD pārstāve Inga Vasiļjeva.

Kā ziņots, Rīgā pret Covid-19 šodien iedzīvotāji var vakcinēties trīs lielajos vakcinēšanas centros, bet Madonā no šodienas ir iespēja vakcinēties Sporta centrā. Vakcinēties pret Covid-19 aizvien var arī Daugavpils olimpiskajā centrā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu