Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 18. līdz 24.10. 

AUNS

Vienalga vai šobrīd darbs klātienē vai attālināti, Auns parādīs labus rezultātus. Ja esi priekšnieks vai uzņēmējs, tad ātri sapratīsi, kā risināt sarežģītas situācijas. Ja darbinieks – tad kolēģi atzīs tavu autoritāti un tu kļūsi savā ziņā par tādu kā „pelēko kardinālu”. Brīvdienās būtu labi doties atpūtā pie dabas, izbraucienā ar divriteni, ja laika apstākļi atļauj, vai pavingrot parkā. Sirds gan ilgosies pēc plašākām tālēm. Bet ir visas iespējas izbaudīt kādu kvalitatīvu ceļojumu raidījumu.

VĒRSIS

Kad bankas kontā „pieklājīgs cipars”, ledusskapis pilns, un ir skaidrība par rītdienu, tad Vērsis jūtas mierīgs. Un, ja vēl var mākslu baudīt... Ideāli! Šobrīd dzīve dažādās jomās ievieš savas korekcijas, bet nevajag satraukties. Labs laiks, lai pavairotu ienākumus, veidotu jaunus kontaktus, un domātu par projektiem, kas dos atdevi nākotnē. Ja arī prāts mazliet nemierīgs, tad zini – tā simboliski: Laimes māte tur par tevi rūpi. Brīvdienās jāpievēršas ģimenes lietām. Kaut kas jārisina, par kaut ko jāizskaidrojas.

DVĪŅI

Būsi noskaņots pozitīvi, ja arī jārisina kādi sarežģītāki jautājumi. Un tas ir tieši tas, kas šobrīd vajadzīgs. Ja ļausies stresam, tad var sākties „piņķerēšanās” un viens mezgls aiz sevis radīt nākamo. Ar mieru un labdabīgu attieksmi darbā gūsi labus rezultātus. Uzklausi kolēģus vai darījumu partnerus – viņu ierosinājumi var būt vērtīgi nākotnes peļņai. Nedēļas nogalē vai, kad iegadās brīvs brīdis,

vajadzētu veltīt laiku mierīgai atpūtai un domu sakārtošanai. Vienatnē bieži vien dzimst ļoti noderīgas atziņas.

VĒZIS

Vienmēr kāds draugs vai paziņa atradīs Vēzi, lai paraudātu uz pleca par mīlas sirdsēstiem vai sūro dzīvi. Un tu – kā jau sirsnīgs cilvēks un lāga dvēsele – uzklausīsi, samīļosi, iedvesmosi. Bet kas no tā tiek pašam? Morālais gandarījums, ka esi palīdzējis. Taču palīdzi tikai tik daudz, lai tas neskādē tavām interesēm un netraucē darāmajiem darbiem. Arī privātajai dzīvei, protams. Nedēļas nogalē visa uzmanība jāvelta saviem mīļajiem. It īpaši tad, ja darba dienās tam pietrūcis laika. Izdomājiet kopā kaut ko aizraujošu.

LAUVA

Ļoti nemierīgs laiks. Var nākties pārkārtot dienas režīmu gan attālinātam darbam, gan attālinātām bērnu mācībām. Galvenais ir vienoties par datoru un citu tehnoloģisko ierīču izmantošanu un noteiktu dienas kārtību. Lai vai kur tu strādātu – kādā statusā vai kādā režīmā – darbi ies no rokas. Mājās laiku pa laikam var izcelties sīki ķīviņi, bet tie ātri atrisināsies. Ja esi sirdī brīvs, iespējami aizraujoši piedzīvojumi, bet neapspried savu privāto dzīvi ar draugiem, draudzenēm, radiniekiem.

JAUNAVA

Krietnajam darba rūķim pienākumu nekad netrūkst! Kas čakli strādā – top pamanīts. Pēkšņi var rasties iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm vai sākt jaunus un ienesīgus projektus biznesā. Ja jūti, ka pietrūkst kādu iemaņu, tad piesakies tiešsaistes kursos vai konsultējies ar pieredzes bagātākiem kolēģiem. Lietišķajā jomā dažādas interesantas iespējas, bet arī privātā dzīve nepaliks otrajā plānā. Kaislības, aizraujoši romantiski piedzīvojumi. Taču pašam jātiek skaidrībā – ko no sirds vēlies. Klāt pozitīvu pārmaiņu laiks.

SVARI

Labs laiks dažādu kontaktu veidošanai – neatkarīgi no tā vai darbs klātienē vai attālināti. Mūsdienu tehnoloģijas ļauj aši sazināties, sarīkot tiešsaistes sapulci. Ja ļoti daudz komunikācijas, tad visu fiksē plānotājā un uzstādi atgādinājumu funkciju. Kaut kas var sajukt un tad labās ieceres vējā! Ja dari vairāk, nekā noteikts līgumā, tad būtu godīgi runāt arī par samaksas jautājumu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt sirdslietu piedzīvojumus, bet ģimenes cilvēkiem rūpes par savējiem. Un īpaši daudz pienākumu, ja mājās skolasbērni.

SKORPIONS

Mazliet filozofisks noskaņojums. Tā kā Skorpions emociju un atbilžu meklējumu ziņā ir visdziļākā zodiaka zīme, tad šajā nedēļā tev būs daudz jautājumu. Gan pašam sev, gan citiem. Kamēr nebūs absolūta skaidrība, mierā neliksies. Šajā nedēļā iespējamas kādas pārmaiņas sadarbībā – kādam var pašķirties ceļi ar seniem biznesa partneriem, kādam ar darba devējiem. Tā dzīvē reizēm notiek, bet – jādodas uz priekšu. Dzīvē atkal un atkal paveras jauni ceļi. Labs laiks peļņai un ļoti iespējams, ka pēkšņi uzradīsies jauni projekti.

STRĒLNIEKS

Ja arī ātrumā gribas pateikt visiem visu, mēģini apvaldīt savu tiešo un ugunīgo dabu. Kaut arī pats ilgi ļaunu prātu neturi un intrigošana tev sveša, ar atklātību šoreiz vari iegūt kādu nelabvēli. Taču kopumā nedēļa laba – nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus, kādam, iespējams, radīsies jaunas peļņas iespējas. Svarīga arī privātā dzīve. Mājās starp savējiem jutīsies vislabāk. Pa kādam sīkam strīdiņam gan var izcelties, bet kopumā atmosfēra pozitīva. Brīvdienās derētu kaut kur mazliet izkustēties, pasportot.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā darbs. Ļoti emocionāli dzīvosi līdzi visām norisēm. Ja veiksme un viss iet no rokas, tad neviltots prieks. Ja kāda aizķeršanās, tad Mežāzis staigās ar sarauktu pieri un vēl vakarā mājās ij domās par problēmu, ij gribēs izstāstīt mīļajiem radiņiem.

Nedrīkst darbu „nest” mājās. Ja grūti nedomāt, tad vajag kādas sportiskas fiziskas aktivitātes, kas palīdz izvēdināt galvu. Un brīvdienas pavisam noteikti ir domātas sevis lutināšanai – palasi labu grāmatu, noskaties internetā labu filmu. Vienkārši nedari neko.

ŪDENSVĪRS

Daudz jaunu domu. Tu jau savā dziļākajā būtībā esi ideju cilvēks, kas prot paskatīties kādu soli uz priekšu. Šis talants lieti noderēs. Kolēģi vai darījumu partneri, kā arī tu pats vari nonākt neordinārā situācija, no kuras jāatrod izeja. Padoms radīsies ātri. Uzmanīgam jābūt naudas lietās – ieskaties, kas notiek bankas kontā, jo ar pārskaitījumiem var rasties kādas kļūmes. Pastāv iespējamība, ka tev kaut kas nav samaksāts vai pats esi kļūdījies ar rēķiniem. Brīvajā laikā ar mājas darbiem pārāk neaizraujies – labāk doties pārgājienā vai izbraucienā. Bet, ja tomēr plāno saimniecisko rosību, tad ievēro instrukcijas, lietojot sadzīves tehniku.

ZIVIS

Mazliet sapņains mazliet miegains noskaņojums. Dažu brīdi nodomāsi: kaut ātrāk pienāk tā pulksteņa rādītāju pagriešana par stundu atpakaļ – vismaz drusku ilgāk varēs tajā dienā pagulēt. Darbi uz priekšu virzīsies pamazām, un kāds varbūt sāks domāt, ka nu gan iestājusies rutīna. Varbūt ar steigu jāmaina nodarbošanās? Jāmērķē kaut kur augstāk un tālāk. Kāpēc gan ne! Apskaties, kas jauns tavā nozarē darba piedāvājumu sludinājumos. Varbūt aiz kāda „acs aizķeras”. Brīvajā laikā gribētos satikties ar draugiem. Ballīti rīkot gan nebūtu ieteicams, bet arī tusiņam tiešsaistē nav ne vainas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu