Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 20. oktobrim.

AUNS

Ja esi vadītājs vai uzņēmējs, tad ātri sapratīsi, kā risināt sarežģītas situācijas. Ja darbinieks – tad kolēģi atzīs tavu autoritāti un izdarību. Par rezultātu būsi gandarīts.

VĒRSIS

Dzīve šodien dažās jomās var ieviest savas korekcijas, bet nevajag satraukties. Ja arī prāts mazliet nemierīgs, tad zini – viss atrisināsies tā, kā tev labāk.

DVĪŅI

Būsi noskaņots pozitīvi, ja arī jārisina kādi sarežģītāki jautājumi. Un tas ir tieši tas, kas šobrīd vajadzīgs. Ja ļausies stresam, tad var sākties aizķeršanās „ritenītis”.

VĒZIS

Tev patīk pārraudzīt „spēles laukumu”, daudz darīt pašam un nokontrolēt, vai citi pienākumus paveikuši kārtīgi. Šodien tas tiešām nepieciešams. Kāds var sastrādāt zilizaļus brīnumus.

LAUVA

Ja strādā attālināti, tad mazliet grūtāk koncentrēties. It īpaši, ja mājās bērniņi vai vēl kāds no ģimenes. Pusdienas pārtraukumā izej pastaigā. Ja darbojies klātienē, tāpat kāds brīdis atelpai dienas vidū jāatrod.

JAUNAVA

Čaklie darbarūķi gandrīz vienmēr top pamanīti. Kādam pēkšņi var nākt piedāvājums pakāpties pa karjeras kāpnēm vai sākt jaunus un ienesīgus projektus biznesā. Kādam – atzinība un novērtējums.

SVARI

Lieliska diena dažādu kontaktu veidošanai – neatkarīgi no tā vai darbs klātienē vai attālināti. Mūsdienu tehnoloģijas ļauj aši sazināties, sarakstīties, sarīkot tiešsaistes sapulci.

SKORPIONS

Tāda kā attiecību kārtošanas diena - kādam var pašķirties ceļi ar seniem biznesa partneriem, kādam ar darba devējiem, kāds izskaidrosies ar kolēģiem. Kādam, iespējams, ka pēkšņi uzradīsies jauni projekti.

STRĒLNIEKS

Ja ātrumā gribas pateikt „visiem visu”, mēģini apvaldīt savu tiešumu. Kaut arī pats ilgi ļaunu prātu neturi, ar atklātību šoreiz vari iegūt kādu nelabvēli.

MEŽĀZIS

Autoritātes nostiprināšanas diena. Cilvēki taujās padomu, uzdos jautājumus, un tu zināsi pareizās atbildes. Kādam svarīgi notikumi, piedzīvojumi, sarunas par sirdslietu tēmu.

ŪDENSVĪRS

Tu proti paskatīties kādu soli uz priekšu. Šis talants lieti noderēs. Kolēģi vai darījumu partneri, kā arī tu pats vari nonākt sarežģītā situācija, no kuras jāatrod izeja. Padoms radīsies ātri.

ZIVIS

Darbi uz priekšu virzīsies pamazām, un kāds varbūt sāks domāt, ka nu gan iestājusies rutīna. Varbūt ar steigu jāmaina nodarbošanās? Jāmērķē kaut kur augstāk un tālāk. Ieskaties darba sludinājumos.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu