Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 21. oktobrim.

AUNS

Ja kārtojamas lietišķās darīšanas, tad sagatavojies rūpīgi un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Nepieciešamības gadījumā vari

rēķināties ar radu un draugu atbalstu. Ne tikai lietišķajā, bet arī privātajā jomā.

VĒRSIS

Iespējamas interesantas un noderīgas tikšanās. Īstais laiks, lai pavairotu ienākumus, veidotu jaunus kontaktus, un domātu par projektiem, kas dos atdevi nākotnē.

DVĪŅI

Ar mieru un pozitīvu attieksmi darbā gūsi labus rezultātus. Uzklausi kolēģus vai darījumu partnerus – viņu ierosinājumi var būt noderīgi nākotnes peļņai.

VĒZIS

Vienmēr apzinīgajam Vēzim šodien vējš matos... Svarīgāka par lietišķo šķitīs sirdslietu tēma. Lai arī kā būtu – ar plusa vai mīnusa zīmi - neapspried privātās lietas ar cilvēkiem no malas.

LAUVA

Darbā nemierīgi: kolēģi vai darījuma partneri var radīt problēmas, par kurām nezini – smieties vai raudāt. Ātri tiksi galā, viss atrisināsies un dienas beigās par visu notikušo varēs pasmaidīt.

JAUNAVA

Ja jūti, ka pietrūkst kādu zināšanu, tad piesakies tiešsaistes kursos vai konsultējies ar pieredzes bagātākiem kolēģiem. Lietišķajā jomā dažādas interesantas iespējas.

SVARI

Ja šodien paredzēti daudz un dažādi darbi, tad visu fiksē plānotājā un uzstādi atgādinājumu funkciju. Kaut kas var sajukt un tad labās ieceres vējā. Rīt vajadzēs sākt visu no jauna.

SKORPIONS

Rīkojies pārliecinoši un enerģiski, kā jau esi pieradis, un darbi sekmēsies. Paralēli profesionālajiem pienākumiem daudz darāmā arī mājās, vakarā pie miera diez vai izdosies ātri tikt.

STRĒLNIEKS

Šodien lieli plāni. Un idejas. Ja viss ritēs kā pa diedziņu, tad no sirds priecāsies. Ja kāda aizķeršanās... vienalga atradīsi izeju un pozitīvā attieksme palīdzēs tikt ar visu galā.

MEŽĀZIS

Labāk viens sens un uzticams draugs nekā simts jaunu. Šodien vēlreiz pārliecināsies, ka šis sakāmvārds nav „no gaisa pagrābts”. Ja vajag padomu vai atbalstu, tad atceries, ka ir cilvēki, kas palīdzēs.

ŪDENSVĪRS

Esi uzmanīgs naudas lietās – ieskaties, kas notiek bankas kontā, jo ar pārskaitījumiem var rasties kādas kļūmes. Darbā jāiegulda daudz enerģijas, bet gan jau arī augļi būs!

ZIVIS

Mēdz teikt, ka Zivīm ir ļoti laba intuīcija – paskatījās uz cilvēku un saprata, kas kuram aiz ādas. Šodien paļaujies uz sajūtām, kaut arī racionālais prāts un loģika vēsta ko citu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu