Svētdienas horoskops: Labākais risinājums – sportiskas aktivitātes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 24. oktobrim.

AUNS

Ja iespējams – dodies izbraucienā pie dabas un izbaudi vēl zelta rudeni, kurš diezgan drīz beigsies. Laika ziņu vēstītāji jau tuvākajā laikā sola pirmo sniedziņu.

VĒRSIS

Mierīga mājas diena. Nevajag nekur traukties, nevajag domāt par jaunās nedēļas darbiem. Izbaudi atpūtu, priecājies, ka līdzās ir mīļi cilvēki, uz kuriem vienmēr vari paļauties.

DVĪŅI

Emocijas uzvirmos – ar kaut ko būsi nemierā, bet kaut kas iedvesmos un ielīksmos sirdi. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Ja ne klātienē, tad virtuāli. Esi gan uzmanīgs – neapstiprini draugos aizdomīgus personāžus.

VĒZIS

Brīvdienas ir Vēža mīļākās dienas... Rosīsies mājas saimniecībā, lutināsi savus mīļos un parādīsi savas kulināra spējas. Pie balti klāta pusdienu galda ģimene novērtēs tavas rūpes.

LAUVA

Šodien ir mājas diena. Jāuzkopj telpas, jāsašķiro garderobe. Varbūt kādas drēbes jāatdod labdarībai. Ja ir ģimene un bērni, tad jāsagatavojas mācībām jaunajā nedēļā.

JAUNAVA

Kārtībai jābūt! Jaunava rūpīgi pārskatīs nākamas nedēļas darbu. Lai vēlāk nebūtu jātērē laiks sadzīviskiem jautājumiem, šodien dodies iepirkties vai pasūti produktus un sadzīves preces internetā.

SVARI

Vajadzētu atpūsties un nedomāt par darbiem, bet šoreiz tā nesanāks. Dažādas lietišķas un radošas idejas rosīsies galvā... Pieraksti, lai nepiemirstas.

SKORPIONS

Daudz dinamiskas enerģijas un vajadzētu to kaut kur likt lietā, lai nav jāstrīdas ar mājiniekiem vai jāsastrādā kādas blēņas. Labākais risinājums – sportiskas aktivitātes.

STRĒLNIEKS

Mājas dzīvē diezgan nemierīgi. Radiniekiem būs dažādas vēlmes un gluži negaidot var pieteikties mīļi ciemiņi. Jauka kopā būšana un vakarēšana intelektuālām sarunām. Var arī attālināti.

MEŽĀZIS

Būsi nobriedis saimnieciskiem pārkārtojumiem, taču savas ieceres apspried ar pārējiem, citādi var izcelties strīdiņi. Palīdzi bērniem mācības un ar dzīves padomiem.

ŪDENSVĪRS

Esi tolerants pret mājiniekiem, viņu vēlmēm un iecerēm. Neķeries pie vērienīgiem darbiem, bet pavadi laiku mierīgi, atpūties, lasi un parosies bez piepūles.

ZIVIS

Parūpējies par saviem mīļajiem, palutini ar gardām maltītēm, un sirsnīgās sarunās dalieties visā, kas kuram svarīgs. Vēlams kopīgs izbrauciens vai garāka pastaiga. Jāsagatavojas jaunajai nedēļai

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu