Atceltas Dailes teātra Stikla zāles izrādes

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Dailes teātris

No otrdienas līdz nākamā gada janvārim ir atceltas Dailes teātra Stikla zāles izrādes, informēja teātra pārstāve Agnese Vārpiņa.

Viņa atzīmēja, ka naudu par iegādātajām biļetēm uz Stikla zāles izrādēm e-biļešu pircēji saņems kā atmaksu uz bankas kontu.

Savukārt kasē pirktās biļetes var nodot jebkurā "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietā līdz šī gada beigām, vai arī saņemt naudu bankas kontā, aizpildot biļešu atmaksas pieprasījumu digitāli "bit.ly/3j1cmat".

LETA jau rakstīja, ka Dailes teātra repertuārā esošās izrādes, kas plānotas Lielajā zālē no šodienas līdz 2022.gada 11.janvārim, patlaban netiek atceltas, un, lai visiem biļešu īpašniekiem sniegtu iespējas noskatīties izvēlēto izrādi, Dailes teātris plāno rīkot papildizrādes.

Pēc Vārpiņas paustā, ņemot vērā, ka Dailes teātrī zāle ir pietiekami liela, un ir iespēja sēdvietas blakus nodalīt ar starpsienu, skatītājiem, kuri iegādājušies biļetes no 1. līdz 12.rindai to ieskaitot, vietas netiks mainītas, bet mainīsies rindu izvietojums zālē, attiecīgi rindām atvirzoties tālāk no skatuves. Saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem, starp skatītāju rindām viena rinda ir jāatstāj brīva.

Vārpiņa norādīja, ka lielākas izmaiņas skars skatītājus, kas iegādājušies biļetes, sākot ar 13.rindu. Daļa 13.rindas skatītāju vietas saglabās, daļai sēdvietas tiks mainītas, aizpildot brīvās sānu vietas. Pārējiem biļešu īpašniekiem teātris piedāvās mainīt izrādes datumu, ja tāds būs pieejams, vai saņemt naudas atmaksu par biļetēm.

Informējot par daļēji izpārdotām Lielās zāles izrādēm, Vārpiņa atzīmēja, ka uz izrādēm, kur neizpārdoto sēdvietu pieejamība arvien ir pietiekama, tiem skatītājiem, kuru sēdvietas atbilstoši jaunajiem noteikumiem ir jāmaina, tiks piedāvāti iespējamie risinājumi, ar biļešu īpašniekiem sazinoties individuāli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu