Ģirts Majors: Pašreizējos apstākļos jābūt gataviem dažādiem riskiem

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Koncertaģentūras FBI pārstāvis Ģirts Majors piedalās preses konferencē par gaidāmo "Rammstein" koncertu Lucavsalā, kurā informē par plānotajiem satiksmes ierobežojumiem un citiem būtiskiem apstākļiem.
Koncertaģentūras FBI pārstāvis Ģirts Majors piedalās preses konferencē par gaidāmo "Rammstein" koncertu Lucavsalā, kurā informē par plānotajiem satiksmes ierobežojumiem un citiem būtiskiem apstākļiem. Foto: Paula Čurkste/LETA

Pašreizējos apstākļos pasākumu rīkotājiem ir jābūt gataviem dažādiem riskiem un jārēķinās, ka ierobežojumi var mainīties stundas vai dienas laikā, sacīja koncertaģentūras "PositivusMusic" vadītājs, koncertzāles "Palladium" līdzīpašnieks Ģirts Majors.

Runājot par jaunajiem ierobežojumiem kultūras un izklaides pasākumu rīkotājiem, Majors atzīmēja, ka vieni vai otri ierobežojumi ir spēkā visu laiku, un pasākumu industrija ir spiesta tiem pielāgoties. Viņš norādīja, ka tikmēr, kamēr cilvēki vajadzīgā daudzumā nebūs vakcinējušies, nozarei ir jārēķinās ar riskiem, kādus var radīt jomas, kurās notiek cilvēku pulcēšanās.

Patlaban vēl nav zināms, kādus atbalsta mehānismus valsts iedarbinās, lai segtu radušos zaudējumus. Majors pauda pārliecību, ka ārkārtējās situācijas laikā tādi radīsies. Koncertzāles "Palladium" līdzīpašnieks akcentēja, ka sektoram ir dialogs un sarunas ar valsti, turklāt ierobežojumu apstākļos ir loģisko runāt par finansiālu atbalstu.

"Manuprāt, nav prātīgi izlikties, ka esošajā situācija nevarētu rasties jauni noteikumi. Katram ir jāspēj izvērtēt riski, kas saistīti ar pasākumu rīkošanu. Tomēr ir ļoti svarīgi, lai pasākumi notiktu. Turklāt valsts kaut kādā mērā pat stimulēja un aicināja sektoru pasākumus rīkot,"

skaidroja Majors.

Koncertaģentūras "PositivusMusic" vadītājs uzsvēra, ka industrijas sadarbība ar valsti vērtējama ar pozitīvu zīmi, un šis ārkārtas periods tiks pārvarēts, visiem kopā sadarbojoties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu