"Ģimenes pilsoņu karš" sācies ar augstiem reitingiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Pēctecība" (Succession)
"Pēctecība" (Succession) Foto: HBO

17. oktobrī pie skatītājiem ar trešo sezonu atgriezusies ietekmīgā Roju ģimene. ASV izklaides milža "HBO" spraigā ģimenes drāma "Pēctecība" (Succession) pulcēja rekordlielu skatītāju skaitu, ziņo ārvalstu prese. 

Jaunās sezonas pirmā sērija piesaistīja 1,4 miljonus skatītāju visās platformās, ziņo "HBO". Šāds skatītāju daudzums ir ne vien seriāla rekords, bet arī jebkura cita HBO radītā produkta jauns augstākais sasniegums kopš pagājušā gada maija, kad tika palaists jaunais "HBO" video straumēšanas serviss "HBO Max".

Atgādinām, ka seriāls, kas skatāms "LMT Viedtelevīzijā", vēsta par kādu ietekmīgu ASV uzņēmēju ģimeni, kuru vada sirmais un pieredzējušais skotu izcelsmes mediju magnāts Logans Rojs (Brian Cox). Seriāls guvis vairākus apbalvojumus "Emmy" ceremonijā. Tas atzīts par labāko kategorijā "Labākais dramatiskais seriāls", savukārt aktieris Džeremijs Strongs, kas atveido potenciālo Logana izveidotās biznesa impērijas pēcteci Kendalu, guvis atzinību par tēlojumu šajā seriālā kā labākais aktieris drāmas kategorijā. Arī seriāla režisors Andrijs Parehs ir ieguvis balvu kategorijā "labākais dramatiskā seriāla režisors".

Džeremijs Strongs
Džeremijs Strongs Foto: HBO

Ar katru sezonu skatītāju interese par seriālu pieaug - gan apbalvojumi, gan spēcīgais aktieru ansamblis, gan interesantais sižets, tas viss skatītājus piesaista šim aizraujošajam seriālam. Trešās sezonas skatītāju skaits bija par 21% lielāks nekā otrās sezonas fināla auditorija, ziņo "HBO". 

Seriāls runā par sarežģītām attiecībām ģimenē. Tās patriarhs Logans Rojs mēģina sadalīt savu ietekmi, savu finanšu impēriju kompānijā "Waystar Royco" starp četriem bērniem - Kendalu, Romanu (Kieran Culkin), Konoru (Alan Ruck) un Siobenu (Sarah Snook). Tomēr viens no dēliem - Kendals nostājas pretī tēva gribai. 

Ģimenes pilsoņu karš - tā varētu raksturot seriāla jauno sezonu.

Zināms, ka trešajā sezonā piedalīsies arī vairāki citu slaveni aktieri - "Oskara" balvas ieguvējs Adriens Brodijs (Adrien Brody), kurš atveidos "miljardieri-aktīvistu" Džošu Āronsonu, kurš arī iesaistās cīņā par "Waystar Royco", kā arī Aleksandrs Skašgords (Alexander Skarsgård) - kurš iejutīsies veiksmīga tehnoloģiju uzņēmuma vadītāja tēlā. Tāpat seriālā piedalīsies šausmu filmas "Raw" zvaigzne Ella Rumfa. 

Seriāla 3. sezonas reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu