Profesors Danilāns: "Ja man ļaus, tad iešu un potēšos arī ar trešo vakcīnas devu!" (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Anatolijs Danilāns
Anatolijs Danilāns Foto: Jānis Škapars/TVNET

Drīz apritēs gada, kopš tautā mīlētais profesors Anatolijs Danilāns inficējās ar Covid-19 un kādu laiku pat ārstējās slimnīcā. Sarunā ar portālu "Apollo.lv" Danilāns atklāja, kā šobrīd jūtas.

Neraugoties uz atgūšanos no Covid-19, Danilāns norāda, ka viņam joprojām pieklibojot līdzsvara sajūta. "Pirms saslimšanas sajūtas bija daudz citādākas, to atšķirību var just izteikti, bet es esmu optimists, un tas arī palīdz uzlabot organisma izturību," sarunā ar portālu "Apollo.lv" stāsta Danilāns.

Viņš norāda, ka ir vakcinējies pret Covid-19 un būtu gatavs saņemt arī papilddevu. "Esmu saņēmis abas potes pret Covid-19 un, ja man ļaus, tad iešu un potēšos arī ar trešo vakcīnas devu! Man pēc potēm bija ārkārtīgi maza pretreakcija organismā. Vispār nevar salīdzināt sajūtas, kas bija pēc potes un pēc tā visa, kam gāju cauri Stradiņos, kad ārstējos... pilnīga elle!"

Atgādinām, ka profesors Danilāns ar Covid-19 inficējās pagājušā gada nogalē un slimnīcā pavadīja aptuveni mēnesi. 

Viņš stāstīja, ka bijis pieslēgts arī pat pie plaušu ventilācijas aparāta. Danilāns saskārās ar tādiem Covid-19 simptomiem kā nespēks, klepus, drudzis.

Profesors sprieda, ka, visticamāk, inficējies poliklīnikā, kur pieņem savus pacientus.

Gastroenterologs Anatolijs Danilāns plašākai sabiedrībai pazīstams kā allaž priecīgais un humora pilnais profesors, kurš dažādu vecumu cilvēku atzinību ieguvis, stāstot par veselības saglabāšanu un uzlabošanu viegli uztveramā veidā, sniedzot praktiskus piemērus un ieteikumus.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu