Ceturtdien vairākās Rīgas apkaimēs piestās vakcinācijas autobusi (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Šodien vairākās Rīgas apkaimēs būs iespējams vakcinēties pret Covid-19 īpašos vakcinācijas autobusos, informēja Rīgas domē.

Izbraukuma vakcinācija tiek organizēta pēc tā dēvētās "dzīvās rindas" principa un iepriekšējā reģistrācija nav nepieciešama, taču līdzi ir jābūt derīgam personu apliecinošam dokumentam. Pieejamās būs "Pfizer/BioNTech" un "Johnsons&Johnsons" vakcīnas.

Katra izbraukuma vakcinācijas punkta kapacitāte - 75 līdz 100 vakcinācijas epizodes - ir rēķināta, ievērojot, ka pēc vakcinācijas katram cilvēkam iekštelpās vēl ir jāuzgaida 15 minūtes, jo tiek novērota viņa reakcija uz vakcīnu. Senioriem tiks nodrošināta priekšroka.

Purvciemā vakcinācija šodien būs iespējama pie tirdzniecības centra "Minska" no plkst.7 līdz 10, Dārzciemā - pie tirdzniecības centra "Larus" no plkst.11 līdz 15. Sarkandaugavā autobusi no plkst.16 līdz 20 atradīsies autostāvvietā pie muzeja "Dauderi" Zāģeru ielā 7 un Tilta ielā 11.

No plkst.7 līdz 10 vakcinēties būs iespējams Imantā, pie Rīgas 69.pasts nodaļas, bet no plkst.11 līdz 15 Iļģuciemā, Nordeķu parkā. Vakcinācijas autobusi šodien atradīsies arī pie lielveikala "Depo" Krasta ielā 36 un veikala "Maxima" Vienības gatvē 113.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu