Ceturtdien avārijās divi bojāgājušie un 10 cietušie

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Vakar Latvijā reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi un cieta desmit cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.7.30 Siguldas novada Inčukalna pagastā, uz autoceļa Inčukalns - Ropaži, notika sadursme starp "BMW" markas automašīnu un velosipēdistu, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt pēc plkst.17 Rīgā, Meža prospektā "Volkswagen" markas automašīna uzbrauca gājējam, kurš mira notikuma vietā no gūtajām traumām. Arī šajā gadījumā policija vēl skaidro notikušā apstākļus.

No cietušajiem ceturtdien astoņi reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē. No cietušajiem divi bija velosipēdisti, bet viens - gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: četrus - Rīgas reģionā, divus - Kurzemē, bet pa vienam Zemgalē un Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 146 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 56 autovadītāji, Vidzemē - 31, Zemgalē un Latgalē - pa 21, bet Kurzemē - 17 autovadītāji. Četri autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 374 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu