Apgādā "Lietusdārzs" iznāk Lisas Rankinas darbs "Prāts pārspēj medicīnu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dr. med. Lisa Rankina
Dr. med. Lisa Rankina Foto: Ekrānuzņēmums

"Ar šo visaptverošo grāmatu Dr. med. Lisa Rankina no jauna iepazīstina mūs ar seno gudrību, ka mūsu pašu spēkos ir būt veseliem," tā skan pirmais teikums jaunajā grāmatā, ko izdevis apgāds "Lietusdārzs". Tas ir Lisas Rankinas (Lissa Rankin) darbs "Prāts pārspēj medicīnu".

Dr. med. Lisa Rankina ir holistiskās medicīnas ārste, autore, lektore, māksliniece un blogere. Ārstes misija ir atveseļot pašu veselības aprūpi, palīdzēt pacientiem uzņemties aktīvāku lomu veselības atgūšanā un mudināt veselības aprūpes sistēmu to atbalstīt un veicināt, nevis tam pretoties. Rankina apmāca un iedrošina ārstus un citus medicīnas profesionāļus TEDx konferencēs, veselības aprūpes konferencēs un citos pasākumos, slimnīcās un savā populārajā blogā. Brīvajā laikā viņa glezno, praktizē jogu un kopā ar vīru un meitu kāpj kalnos Merinas apgabalā, Kalifornijā.

Kas notiek ar ķermeni, kad prāts ir vesels, un kāpēc mēs saslimstam, kad prāts nav vesels?

"Prāts pārspēj medicīnu"
"Prāts pārspēj medicīnu" Foto: publicitātes

Piedzīvojusi dziļu krīzi savā ārstes darbā, pat pametusi medicīnu, Lisa Rankina atkal un atkal atgriezās pie šī jautājuma un dedzīgi meklēja atbildes. Viņa ticēja, ka daudziem tās palīdzēs atgūt veselību vai nesaslimt.

Šī grāmata atklāj atbilžu meklēšanas ceļu un atradumus.

Grāmata iedalīta trīs daļās

Pirmajā daļā apgalvots, ka prāts spēj fiziski mainīt ķermeni ar pozitīvu domu un atbalstoša medicīniskā personāla palīdzību.

Otrajā daļā izskaidrots, kā prāts spēj mainīt ķermeņa fizioloģiju, balstoties uz cilvēka izvēlēm dzīvē, ieskaitot attiecības, intīmo dzīvi, darbu. Atklāts, kāda nozīme tam, cik cilvēks ir radošs, kā pavada brīvo laiku, vai viņš ir pesimists vai optimists.

Trešajā daļā sniegts autores izstrādāts labsajūtas veicināšanas modelis un sešu soļu pašizdziedināšanas tehnika.

Grāmatu no angļu valodas tulkojusi Ilva Priedniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu