Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 26. oktobrim.

AUNS

Kādam tiks pārskatīti pienākumi, kādam jārēķinās ar lielāku slodzi. Tev gan labāk patīk darīt, kā pašam gribās, bet ne vienmēr pastāv tādas iespējas.

VĒRSIS

Iespējamas situācijas, kas uzdzen stresu. Tad jāievelk dziļi elpa un jānoskaita līdz desmit... vai arī jāizbrauc kāds līkums ar divriteni, jānoskrien krosiņš, jādodas enerģiskā pastaigā.

DVĪŅI

Laba diena, lai darbā parādītu savu varēšanu un enerģiski atrisinātu visdažādākās situācijas. Ir vērts apspriest finanšu jautājums, runāt par algas pielikumu vai darījumu ienesīgumu.

VĒZIS

Varbūt radīsies iespējas palielināt ienākumus, uzņemoties papildus darāmo. Ja neesi mierā ar esošo situāciju, tad jāieskatās vakanču portālos, vai arī jāpievēršas privātajam biznesam.

LAUVA

Izsaki viedokli, padari darāmo, palīdzi kolēģiem vai darījumu partneriem ar padomu un lietas uz priekšu virzīsies raiti. Pēc darba laiks romantiskiem piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Iespējams, pārdzīvosi par situācijām, kuras nevari ietekmēt, un piktosies, ja kaut kas nenotiks pēc tava prāta. Kā ir – tā ir. Nesatraucies un neļaujies negācijām.

SVARI

Pievērsies tiem darbiem, kas labāk iet no rokas un ir ienesīgāki. Labvēlīgs laiks, lai palielinātu ienākumus un kaut ko mainītu darbā vai biznesā. Galvenais – nedrīkst šaubīties un nobīties.

SKORPIONS

Perfekti izklāstīsi idejas un mācēsi pārliecināt citus par to dzīvotspēju. Bet, ja kolēģi vai darījumu partneri vēlas bilst arī savu vārdu – uzklausi. Labāk veiksies kopā darītais.

STRĒLNIEKS

Ja šķiet, ka darbi bremzējas un bankas kontā gribētos redzēt vairāk naudas, to var risināt. Uzņemies papildus pienākumus, meklē jaunu darbavietu vai pievērsies privātā biznesa attīstībai.

MEŽĀZIS

Tu esi tradīciju cilvēks un dažkārt jauninājumus grūti pieņemt. Taču šodien būsi iepriecināts, ka tiešsaistes komunikācija ļauj „kārtot lietas” no jebkuras vietas un jebkurā laikā. Tas jāizmanto.

ŪDENSVĪRS

Ja rodas neskaidras vai saspringtas situācijas, vari rēķināties ar senu, labu draugu atbalstu. Nekautrējies apspriest problēmas un taujāt viedokli par risinājumiem. Padomi būs noderīgi.

ZIVIS

Jāsargās no stresa un vairāk jāpaļaujas uz iekšējām sajūtām. Ja intuīcija kaut ko vēsta – ieklausies. Šodien spilgta emociju gamma un sirdslietu piedzīvojumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu