"Food Union" ražos "Pola" konfektes; iegulda 20 000 eiro (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Atzīmējot zīmola "Pols" 50. gadskārtu un ieguldot 20 000 eiro, pārtikas koncerns "Food Union" radījis saldējuma konfektes "Pols", informē koncernā.

Jaunais produkts no idejas līdz receptei un iepakojuma risinājumam radīts Rīgā bāzētajā "Food Union" saldējuma kompetences centrā, kurā pārtikas ražošanas eksperti izstrādā un testē saldējuma receptes gan Latvijas, gan arī eksporta tirgiem. Vienlaikus ar laišanu klajā Latvijā, "Pola" konfektes būs pieejamas arī Lietuvā.

Aktuālās "Food Union" investīcijas, kas saistītas ar "Pola" saldējuma konfekšu palaišanu tirgū, ir 20 000 eiro. Taču, kā uzsver uzņēmumā, ne mazāk svarīgs ir fakts, ka produkts tiek ražots uz uzņēmuma jaunākās saldējuma līnijas, kuras iegādē pirms diviem gadiem ieguldīti ap diviem miljoniem eiro.

Jau ziņots, ka pārtikas koncerns "Food Union", kurā šobrīd ietilpst AS "Rīgas piena kombināts" un AS "Valmieras piens", pērn strādāja ar 109,7 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11% vairāk nekā gadu iepriekš.

"Food Union" grupā ir Latvijas "Rīgas piena kombināts", kas 2020.gada februārī pievienoja "Rīgas piensaimnieku", un "Valmieras piens", tāpat grupā ir lielākais saldējuma ražotājs Igaunijā "Premia", lielākais saldējuma ražotājs Dānijā "Premier Is" un saldējuma izplatītājs "Hjem Is", saldējuma ražotājs Norvēģijā "Isbjrn Is", saldējuma ražotājs Rumānijā "Alpin57Lux" un saldējuma ražotājs Baltkrievijā "Ingman Ice Cream". "Food Union" ir arī divas piena produktu un bērnu pārtikas ražotnes Ķīnā. Koncerna lielākais akcionārs ir uzņēmējs no Krievijas Andrejs Beshmeļņickis.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu