"Depo" darbinieki mediķiem dāvina 30 000 ziedu sirdi (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lai kaut uz mirkli uzmundrinātu un iepriecinātu Covid-19 pandēmijas nogurdinātos medicīnas darbiniekus, veikalu tīkls "Depo" kopā ar domubiedriem Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas (PKUS) teritorijā izveidoja mīlestības un pateicības apliecinājumu - 30 000 ziedu sirdi, informē "Depo" pārstāvji.

Septiņu stundu laikā tapusī instalācija iedrošina "turēties un izturēt" sarežģīto situāciju. Vienlaikus mājas, dārza un remonta preču veikalu tīkls "Depo" aicina neizlēmušo sabiedrības daļu vakcinēties.

Kā norāda "Depo" pārstāvji, šiem vairāk nekā 30 000 ziediem bija jāpriecē cilvēki dzimšanas un vārda dienās, jāsniedz mierinājumu bēdās, jāpalīdz kādam izteikt savu mīlestību, jāizlīdzina domstarpības vai jāsveic kādu, kas devis pasaulei jaunu dzīvību. Esošo ierobežojumu dēļ tas diemžēl nav iespējams.

"Tā vietā ar šiem ziediem mēs sakām "paldies" mediķiem.

Ārstiem, medmāsām, sanitāriem, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem, medicīnas studentiem. Visiem, visiem, kas pašaizliedzīgi cīnās par cilvēku dzīvībām. Mēs, "Depo", domās esam kopā ar jums. Vēlam jums izturību, veselību un to, lai pandēmijai ātrāk pienāktu gals," par iniciatīvu stāsta "Depo" mārketinga direktors Rimants Jugans.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu