Kurām zvaigznēm finansēs šonedēļ veiksies visvairāk?

Ko stāsta zvaigznes?
Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 25. līdz 31.10. 

AUNS

Iespējamas pārmaiņas darbā – kādam tiks pārskatīti pienākumi, kādam jārēķinās ar lielāku slodzi. Aunam gan labāk patīk darīt, kā pašam gribās, bet ne vienmēr tas iespējams. Galvenais, neļauj vaļu emocijām. Ja darba apstākļi nav pa prātam – ielūkojies sludinājumu portālos. Varbūt pēkšņi ieraudzīsi kādu variantu, kas pavērs jaunus ceļus, un arī labākas peļņas iespējas. Brīvdienās sirds ilgosies pēc draugu tusiņa, bet to var sarīkot tiešsaistē. Nav ne vainas! Ģimenes cilvēkiem sirsnīga kopā būšana – sajutīsi savējo atbalstu.

VĒRSIS

Daudz darāmā neatkarīgi no tā, kur un kādos apstākļos tu strādā. Ja attālināti un liela loma internetam, tad dublē failus un mēģini nodrošināties pret dažādām tehniskām ķibelēm. Var rasties situācijas, kas rada nejauku stresu, bet tad jāievelk dziļi elpa un jānoskaita līdz desmit... vai arī jāizbrauc kāds līkums ar divriteni, jānoskrien krosiņš... Ar vārdu sakot – jo mazāk emociju, jo labāk. Arī privātajā dzīvē nemierīgi. Kādam saviļņojoši brīži, kādam satraukumi. Jārunā ar mīļoto, jāuzklausa un jārod kompromiss.

DVĪŅI

Daudz enerģijas un mērķtiecības, bet kaut kādi ārējie apstākļi labās ieceres var nobremzēt. Rīkojies atbilstoši situācijām. Kur iespējams – tur uz priekšu ar pilnu jaudu, kur ne – tur necīnies. Darbā no tevis tiks gaidītas idejas, bet svarīgi saprast prioritātes. Daudz uzmanības prasīs mājas dzīve. Jāpalīdz radiniekiem vai bērniem, it sevišķi tad, ja viņiem skolas vecums. Sirdslietās par

garlaicību nevarēsi sūdzēties. Ja esi ar kādu kopā, tad brīvdienās dodieties aizraujošos piedzīvojumos, izbraucienā, pa dabas takām. Ja esi brīvs cilvēks, tad dzīve var uzdāvāt interesantu tikšanos.

VĒZIS

Čaklais un apzinīgais Vēzis strādās nepaguris – vienalga vai klātienē vai attālināti, bet sajūta tāda, ka darbi paši tevi atrod. Kādam varbūt pat radīsies iespējas palielināt ienākumus, uzņemoties papildus darāmo vai nomainot darbavietu. Ja neesi mierā ar esošo situāciju, tad jāieskatās vakanču portālos. Tā kā tuvākajā laikā dienas ritēs mazliet lēnāk, nekā ierasts – ir brīnišķīgs brīdis, lai apgūtu ko jaunu. Attālināto mācību piedāvājums ar katru dienu kļūst daudzveidīgāks.

LAUVA

Profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas - var nākt klāt jauni pienākumi, mainīties situācijas, varbūt priekšniecībai jaunas idejas, varbūt darījumu partneri vēlas mainīt nosacījumus. Lai arī kādi vēji pūš, mēģini gūt maksimālu labumu, un kā mēdz teikt: „Turi buru!”. Tu savu vērtību apzinies un tas ir svarīgi. Finanšu lietās jābūt skaidrībai. Brīvajā laikā mājās apdari pašu svarīgāko, taču iespēju robežās vēlams kaut kur izkustēties, sportot, nūjot, skrituļot. Sirdslietās burvīgi pozitīvas emocijas.

JAUNAVA

Daudz emociju. Kaut arī Jaunavas cenšas tās pārāk neizrādīt, šoreiz ir citādāk. Iespējams, pārdzīvosi par situācijām, kuras nevari ietekmēt, būsi „puktīga”, ja kaut kas nenotiks pēc tava prāta. „C'est la vie” – kā saka francūži. Jeb – tāda ir dzīve... Nesatraucies un neļaujies negācijām, bet mēģini saskatīt košās krāsas. Profesionālajā jomā vajadzētu orientēties un jauniem sasniegumiem. Varbūt kāds ceļš noiets un kaut kas jāmaina. Interesantas norises sirdslietās - kādam bangojoša vētra, kādam dzirkstoši piedzīvojumi.

SVARI

„Smaidiet, smaidiet... un labi būs...” tā skanēja vienā sensenā dziesmā. Tas par tevi. Ja spriedzes situācijās rauksi pieri, tad iespējama konfliktu padziļināšanās. Ja būsi toleranti un labsirdīgi noskaņots, tad cilvēki atbildēs ar to pašu. Ja iespējams, tad pastiprināti pievērsies tiem darbiem, kas labāk iet no rokas un ir ienesīgāki. Labvēlīgs laiks, lai palielinātu ienākumus un kaut ko mainītu darbā vai biznesā. Brīvajā laikā mīli sevi, atpūties, dodies pie dabas vai izbaudi mākslas pasākumu ierakstus internetā.

SKORPIONS

Rudens ir skorpionisko noskaņu laiks. Kādam varbūt gribas apcerīgi lūkoties pelēkās debesīs, bet patiesībā šobrīd vajadzētu būt augstam enerģijas potenciālam. Celies, ej un dari! Lieliski izklāstīsi idejas un mācēsi pārliecināt citus par to lietderību, bet, ja kolēģi vai darījumu partneri vēlas bilst arī savu vārdu – uzklausi. Labāk veicas, ja ideja papildina ideju. Svarīga arī privātā dzīve. Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta vai sagādā vilšanos, tad noteikti jāizrunājas. Nedēļas nogalē neplāno saimniecības darbus, bet iespēju robežās aizbrauc pie dabas.

STRĒLNIEKS

Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas un iedvesmosi kolēģus. Ja arī kādu brīdi šķiet, ka darbi buksē un bankas kontā gribētos redzēt vairāk naudas, to var risināt. Uzņemies kādus papildus pienākumus, meklē jaunu darbavietu vai pievērsies privātā biznesa attīstībai. Lai arī patlaban ir ierobežojumi, nedrīkst sēdēt klēpī saliktām rokām. Tas, ko paveiksi šodien, dos labu ražu rīt. Brīvdienās mierīgi atpūties, lai noņemtu darba nedēļas radīto stresu. Palasi labu grāmatu, pasērfo internetā, izej nesteidzīgā pastaigā vai svaigā gaisā pasportot.

MEŽĀZIS

Neatlaidība un spīts pierādīt sev un citiem, uz ko esi spējīgs, būs laba motivācija, lai šonedēļ paveiktu lielas lietas. Sekmīgas

darījumu sarunas – galvenais, ka tiešsaistes komunikācija ļauj „kārtot lietas” no jebkuras vietas un jebkurā laikā. Tas jāizmanto. Šobrīd svarīgi nepalikt iepriekš noteiktajos rāmjos, bet meklēt jaunas iespējas. Vienīgi raugies, lai ir vienmērīgs darba ritms. Ja visa kā pārāk daudz, tad darbi var sabremzēties. Brīvdienās izdomā ko aizraujošu ar savu otro pusīti. Kaut arī mājsēde, nevajadzētu pieļaut, ka attiecībās iezogas rutīna.

ŪDENSVĪRS

Ja pārņem rudenīgas skumjas un apsīkst enerģija, tad saņemies un atceries par tiem hobijiem vai darbiem, kas sniedz optimismu un iedvesmo. Ar iekšējām sajūtām galā tikt spēj tikai cilvēks pats. Vai arī ar senu, labu draugu atbalstu. Nekautrējies ar viņiem apspriesties un taujāt viedokli par risinājumiem. Padomi būs noderīgi. Var rasties iespējas pieņemt jaunus izaicinājumus darbā, karjerā, biznesā. Nepamēģināsi neuzzināsi! Mājas un ģimenes dzīvē diezgan nemierīgi. Ja visi darbojas attālināti, tad tāpat ievēro pusdienas laika brīvstundu un vakarā izej pastaigā izvēdināt galvu.

ZIVIS

Dažai Zivtiņai tīri labi patiks ierobežojumu laiks. Darbi tāpat darāmi, bet dienas rit kaut kā mierīgāk, bez steigas, bez stresa. Neatkarīgi no tā vai tu strādā klātienē vai attālināti. Ir laiks padomāt, paplānot. Iespējams, prātā radīsies ļoti interesantas idejas attiecībā uz darbu vai biznesu. Lai gūtu apstiprinājumu to dzīvotspējai, būtu svētīgi pieteikties tiešsaistes semināram par biznesa tēmām. Nedēļas nogalē svarīga privātā dzīve, komunikācija ar radiņiem un saimniecības darbi. Sarīko ģimenes sanākšanu tiešsaistē, pievienojot arī tos, kas varbūt šobrīd svešatnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu